25.11.13

Χιονονιφάδες με ... χοντρό αλάτι!!

H Βελίνα μου στέλνει πάντα ωραίες κατασκευές. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά με εντυπωσίασε. Τη χιονονιφάδα με το χοντρό αλάτι θα την κάνω οπωσδήποτε. Τόσο απλό και εύκολο, και όμως τόσο μα τόσο εντυπωσιακό!!!





Βρήκε στο ίντερνετ πληκτρολογώντας "snowflake printable" μια εικόνα που της άρεσε, την εκτύπωσε, την έβαλα στο τραπέζι και από πάνω τοποθέτησε μια λαδόκολλα. Με το πιστόλι σιλικόνης ακολούθησε τις γραμμές και όταν κρύωσε η σιλικόνη πέρασε ατλακό με πινέλο και έριξε χοντρό αλάτι. Τόσο απλά, γρήγορα και εύκολα!

Η Βελίνα δεν θυμόταν τη σελίδα, στην οποία είχε δει την κατασκευή αυτή, εγώ όμως κάτι είχα στο μυαλό μου.... μια παλιά γνώριμη, μπλογκοφίλη, θυμάμαι είχε φτιάξει κάτι παρόμοιο.....ψάχνοντας λίγο το βρήκα: αναλυτικές οδηγίες και άλλες ωραίες κατασκευές θα βρείτε λοιπόν στην καταπληκτική μας Λαμπρινή  στο lamproukam.blogspot.gr (φιλάκια Λαμπρινή μου!)


Εκτός από τη χιονονιφάδα έφτιαξε και στολιδάκια από φελλό. Ο φελλός είναι ένα πολύ εύχρηστο και εύκολο υλικό για να χρησιμοποιηθεί και από μικρά παιδιά, καθώς κόβεται εύκολα με ψαλίδι και σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες να τον διακοσμήσεις. Η Βελίνα στόλισε τα σχεδιάκια με κρυσταλλάκια και στρασάκια, όπως βλέπω.


Την επόμενη φορά θα σας δείξω και κάτι ωραία σπιτάκια που μου έχει στείλει..... Κι αν αναρωτιέστε, όλο και κάτι φτιάχνω κι εγώ για τα Χριστούγεννα....
Καλά να περνάτε!

9 σχόλια:

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ΧΑΧΧΑΧΑ......ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ...........ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.......ΑΝΤΕ ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ......ΚΑΙΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ειρηνη Σ είπε...

να εισαι καλα Ροζυ μου που μας δειχνεις οτι μαθαινεις
πολυ ομορφες και εξυπνες κατασκευες
και του χρονου με υγεια

Funky Monkey είπε...

Τέλειες ιδέες!! Καλό απόγευμα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φανταστικό..έχω καλούπι για χιονοστιβάδα για να κάνω κεραμικές!

Νίκη είπε...

Καλά είναι απίστευτες οι ιδέες σας!!
Τόσο όμορφα στολίδια και σχεδόν από το τίποτα! Αυτό το αλάτι τελικά είναι μαγικο και δεν του φαίνεται. Καποτε είχαμε απλώσει κόλλα και πασπαλίσαμε αλάτι ψιλό σε κάτι κατασκευές με πιγκουίνους που είχαν κάνει τα παιδιά στο νηπιαγωγείο. Γυάλιζε και είχε υφή σαν χιόνι.
Φιλιά πολλά!

Anastasia είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες!! Φέτος κι εγώ δοκίμασα τον φελλό για στολίδια και μου άρεσε πολύ σαν υλικό. Καλή σου μέρα!

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια πραγματικά φανταστικά πάντα μας εκπλήσετε

love2love είπε...

σε αγαπαω σαν το αλατι

αν θες παρε τα ζεστα σου βηματα και ελα προς ο ιστολογιο μου θα σε περιμενω

lia είπε...

και μετα τις γευστικες σου χιονονιφαδες περνα και απο το δικο μας να παραλαβεις το βραβειο σου !!!να περνας καλα

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails