tag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post7269649294359533534..comments2024-03-26T18:59:38.281+02:00Comments on Ανεράιδα: Ψωμί από τον αρτοποιητήΑνεράιδαhttp://www.blogger.com/profile/03844751355437386467noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-51403120599258282692013-10-02T08:38:08.919+03:002013-10-02T08:38:08.919+03:00Καλημερα και απο εμενα. Το δικο μου σχολιο για τον...Καλημερα και απο εμενα. Το δικο μου σχολιο για τον αρτοπαρασκευαστη ειναι οτι μετα το πλυντηριο πιατων ειναι το πιο χρησιμο μηχανημα για την κουζινα. Το ψωμι που φτιαχνει δεν συγκρινεται με τιποτα με αυτο του φουρνου. Αλευρι παιρνω απο τον φουρνο χυμα, μαγια σκονη και τσουπ! ετοιμο το ψωμι. Το χρησιμοποιω 2 φορες την εβδομδδα, το ρυθμιζω ωστε να ειναι ετοιμο το ψωμι το πρωι πριν φυγω για την δουλεια και το σπιτι μοσχομυριζει!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-53283649213632656752013-02-18T21:24:31.084+02:002013-02-18T21:24:31.084+02:00Με 1,5 κουταλιές ζάχαρη θα είναι πιστεύω πολύ γλυκ...Με 1,5 κουταλιές ζάχαρη θα είναι πιστεύω πολύ γλυκό....αν πάλι μειώσεις τη ζάχαρη ερχόμαστε στην τυπική συνταγή για ψωμί του τοστ.....κάνε πάντως μια δοκιμή....ούτως ή άλλως ωραίο και νοστιμο βγαίνει.....Ανεράιδαhttps://www.blogger.com/profile/03844751355437386467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-58710917680856554752013-02-18T18:10:22.939+02:002013-02-18T18:10:22.939+02:00αυτό το σταφιδόψομο φένεται πολύ μαλακό και αφράτο...αυτό το σταφιδόψομο φένεται πολύ μαλακό και αφράτο και σκευτόμουνα αμα αντί για μελι βάλω ζάχαρη, και δεν βαλω σταφίδες θα ειναι καλό για ψωμί του τοστ ή όχι?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-35694977246909179282012-10-24T17:07:19.728+03:002012-10-24T17:07:19.728+03:00Παρεπιμπτώντως, μήπως έχει ακούσει καμμιά κοπέλα ε...Παρεπιμπτώντως, μήπως έχει ακούσει καμμιά κοπέλα εάν υπάρχει συσκευή οικιακής χρήσης για κοπή ψωμιού σε φέτες του τόστ;;;; Οπου και να έχω ψάξει έχω βρει μόνο επαγγελματικής χρήσης που το κόστος είναι πάνω από 2.000 ευρώAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-3426051433995783492012-10-24T17:03:36.374+03:002012-10-24T17:03:36.374+03:00Εγώ φτιάχνω συνταγή στον αρτοπαρασκευαστή για πολύ...Εγώ φτιάχνω συνταγή στον αρτοπαρασκευαστή για πολύσπορο και είναι το κάτι άλλο. Την συνταγή την προσάρμοσα μόνη μουAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-77810640199543077442011-11-04T21:13:53.593+02:002011-11-04T21:13:53.593+02:00ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΕΣ ΖΥΜΩΝΕΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ!<br />ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....Ανεράιδαhttps://www.blogger.com/profile/03844751355437386467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-20434615322110047072011-11-04T19:17:57.790+02:002011-11-04T19:17:57.790+02:00και εμενα μου εχει λυσει τα χερια ο αρτοπαρασκευασ...και εμενα μου εχει λυσει τα χερια ο αρτοπαρασκευαστης<br />αν και στην αρχη... τρωγαμε παρα πολυ ψωμι οπως ηταν ζεστο<br />ευτυχως με τον καιρο το συνηθισαμε και τρωμε φυσιολογικα<br />τωρ αγια το αλευρι... βρηκα το εργοστασιο και παιρνω το 25 κιλο τσουβαλι γυρο στα 16 ευρω<br /><br />καλα ζυμωματα!!!!!!!!!Ελευθερίαhttps://www.blogger.com/profile/08622167589603507769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-33851447272265312642011-11-03T19:09:21.938+02:002011-11-03T19:09:21.938+02:00Καλή η επιλογή σου. Εδώ και πολύ καιρό φτιάχνω στο...Καλή η επιλογή σου. Εδώ και πολύ καιρό φτιάχνω στο μηχάνημα αλλά τη συνταγή μου την έδωσε ένας παπούς που μου πουλούσε το αλεύρι. Μου είπε λοιπόν πως αν θέλω να δω όφελος από το μηχάνημα να απλουστεύσω κάποια πράγματα οπότε τον άκουσα: 600γρ. αλεύρι που τα έχεις έτοιμα σε σακουλάκια δηλ. ζυγίζεις μια φορά την εβδομάδα. Νερό 310ml που είναι ακριβώς η κούπα μου για το νες. Χρησιμοποιώ μόνο νωπή μαγιά αν και το εγχειρίδιο έλεγε αυστηρά όχι και βάζω και προζύμι που έχω πιάσει με σταυρολούλουδο από τη μέρα του Σταυρού. Δεν βάζω λάδι γιατί και όταν το αφαίρεσα δεν είδα διαφορά. Είναι υπέροχο και για να ξεγελιόμαστε κόβω στη μέση τις φέτες ώστε να χορταίνει το μάτι γιατί αλλιώς θα μας βγει ακριβό το μηχάνημα αφού θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε γυμναστήριο.... Φιλάκια!jennyhttps://www.blogger.com/profile/03726889945680564493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-25523800730591354772011-11-02T14:42:17.519+02:002011-11-02T14:42:17.519+02:00Το έκανα χτές το απόγευμα, με τις δικές σου αναλογ...Το έκανα χτές το απόγευμα, με τις δικές σου αναλογίες και γιά πρώτη φορά φάγαμε ψωμί της προκοπής από αυτό το μηχάνημα!!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!annettaspacehttp://annettaspace.blogspot.grnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-12753166431422779372011-11-02T11:49:11.283+02:002011-11-02T11:49:11.283+02:00πραγματικά μεγάλη ευκολία και ξέρεις και τί τρως.....πραγματικά μεγάλη ευκολία και ξέρεις και τί τρως...<br />δεν αγοράζω ψωμί εδώ και πολλά χρόνια...<br />κι εγώ ακολουθώ πολλές φορές τη μέθοδο που είπε η Ξανθή...<br />ζύμωμα στον αρτοπαρασκευαστή και ψήσιμο στο φούρνο...<br />καλό μήνα...-:))SpIrToKoYtohttps://www.blogger.com/profile/03752344829567461733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-33871979884477739132011-11-02T09:26:52.488+02:002011-11-02T09:26:52.488+02:00Κι εγώ τον έχω καταβολευτεί τον αρτοπαρασκευαστή! ...Κι εγώ τον έχω καταβολευτεί τον αρτοπαρασκευαστή! Τι ψωμιά, τι πίτσες, άλλο πράγμα! Μόνο που ψάχνω κι εγώ να βρω από κάπου χύμα αλεύρι, ακόμα καλύτερα από μύλο, αλλά και χύμα μαγιά, γιατί το προζύμι φοβάμαι πως θα μου αποτύχει. Μύλο μέσα στην Αθήνα πού να βρω;Clairehttps://www.blogger.com/profile/08591427000625239057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-5406124625053304272011-11-01T23:32:10.370+02:002011-11-01T23:32:10.370+02:00Με τόσα που διάβασα ζήλεψα.Τον θέλω κι εγώ αλλά πο...Με τόσα που διάβασα ζήλεψα.Τον θέλω κι εγώ αλλά που θα τον βρω...δεν τον έχει πάρει το μάτι μου πουθενά!!Εγώ ζυμώνω δύο φορές την εβδομάδα αλλά με τον αρτοπαρασκευαστή θα είναι σίγουρα πιο εύκολο!<br />Αγοράζω το αλεύρι σε σακί 5 κιλών και κοστίζει 5 ευρώ.Είναι καλή τιμή νομίζω και το κυριότερο, ξέρεις τι τρως!!Καλό μήνα!Λαμπρινήhttps://www.blogger.com/profile/08219587269319690212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-86858744445922197362011-11-01T23:30:14.246+02:002011-11-01T23:30:14.246+02:00Εχω και εγώ τα τελευταία 5 χρόνια.Τρώμε υπέροχο φρ...Εχω και εγώ τα τελευταία 5 χρόνια.Τρώμε υπέροχο φρέσκο ψωμάκι κάθε μέρα.Πολύ πολύ υγιεινό... άσε που το σπίτι μοσχοβολάει!!!KaPaworldhttps://www.blogger.com/profile/01592986810058620577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-86996164299624480722011-11-01T21:52:54.829+02:002011-11-01T21:52:54.829+02:00Μεγεια το γκατζετακι,καλα ζυμωματα να εχεις.Μεγεια το γκατζετακι,καλα ζυμωματα να εχεις.Δημιουργίαhttps://www.blogger.com/profile/02544254936272332687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-37255656342960515742011-11-01T21:43:18.694+02:002011-11-01T21:43:18.694+02:00Ολο λέω να πάρω ενα αρτοπαρασκευαστή και το αμελώ....Ολο λέω να πάρω ενα αρτοπαρασκευαστή και το αμελώ..πραγματικά ειναι πολύ χρησιμος...μπράβο ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!Demihttps://www.blogger.com/profile/16633828270620696991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-10145406138951364062011-11-01T14:00:16.343+02:002011-11-01T14:00:16.343+02:00Αν καταψύξεις και προζύμι και μετά το κάνεις σκόνη...Αν καταψύξεις και προζύμι και μετά το κάνεις σκόνη όπως η μαγιά, φτιάχνεις και προζυμένιο ψωμάκι. Το κάνει η πεθερά μου έτσι και είναι τέλειο. Και αν αγοράζεις σακί με αλεύρι είναι πιο οικονομικό, να είσαι σίγουρη! Καλά αρτοψησίματα!Κωνσταντίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-14696224896393384792011-11-01T13:43:06.984+02:002011-11-01T13:43:06.984+02:00Άντε καλά ψωμακια ανεραιδα τον έχω και γω και φτιά...Άντε καλά ψωμακια ανεραιδα τον έχω και γω και φτιάχνουμε πολύ συχνά σταφιδοψωμο δε μένει τίποτα για την επόμενη .....ArtAtHomehttps://www.blogger.com/profile/14585321167140956975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-86927699300404341172011-11-01T13:42:59.929+02:002011-11-01T13:42:59.929+02:00Με την υγειά σου Ανεράιδα. Καλά ψωμιά!!! Εγώ το έχ...Με την υγειά σου Ανεράιδα. Καλά ψωμιά!!! Εγώ το έχω πάρει αυτό το μηχάνημα εδώ και ένα χρόνο και ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω ψωμάκι της προκοπής!!! Συνήθως μου φουσκώνει πολύ και μετά κάθεται απότομα και γίνεται σκληρό. Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου και θα σου πώ.annettaspacehttp://annettaspace.blogspot.grnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-7434961973738045672011-11-01T12:31:52.737+02:002011-11-01T12:31:52.737+02:00Με γεια κοριτσάκι μου!Καλά ψωμομαγειρέματα.Εγώ ακό...Με γεια κοριτσάκι μου!Καλά ψωμομαγειρέματα.Εγώ ακόμα φτιάχνω με τον παραδοσιακό τρόπο...Κάποια στιγμή θα μοντερνοποιηθώ...:-DElenahttps://www.blogger.com/profile/03022387760939262699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-80949861108531459392011-11-01T11:46:49.692+02:002011-11-01T11:46:49.692+02:00Ωραία ψωμάκια έκανες Αεράϊδα.. Το φρέσκο σπιτικό ψ...Ωραία ψωμάκια έκανες Αεράϊδα.. Το φρέσκο σπιτικό ψωμάκι έχει άλλη αξία. Στον αρτοπαρασκευαστή είναι πιο ευκολία πάντως.<br />Καλό μήνα :)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-70046245975781301962011-11-01T10:40:10.896+02:002011-11-01T10:40:10.896+02:00Έχω κι εγώ σκεφτεί πολλές φορές να πάρω έναν αρτοπ...Έχω κι εγώ σκεφτεί πολλές φορές να πάρω έναν αρτοπαρασκευαστή, καθώς λατρεύω το φρέσκο ψωμάκι, έχω όμως μια αμφιβολία για το αποτέλεσμα που δίνει το μηχάνημα... Φοβάμαι και για τα κιλά που θα πάρω, γιατί δε θα έχω τη σκέψη του ζυμώματος να με σταματάει!! Η ανάρτησή σου πάντως με βάζει σε σκέψεις :)<br />eirinixeiropoihmata.blogspot.comειρήνη χειροποιήματαhttps://www.blogger.com/profile/03472532915743429357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-30797335203217113452011-11-01T09:21:48.961+02:002011-11-01T09:21:48.961+02:00Καλημέρα και καλό μήνα!!
Έχω ένα μηχάνημα από το 2...Καλημέρα και καλό μήνα!!<br />Έχω ένα μηχάνημα από το 2000 και δεν τρώμε πια ψωμί από φούρνο με τίποτα.<br />Το σημαντικότερο όλων είναι το αλεύρι εγώ αγοράζω πάντα από μύλο και χρησιμοποιώ μαγιά νωπή.<br />Η ποσότητα του νερού πάντα έχει σχέση με την ποιότητα του αλευριού.<br />Για όσους δεν θέλουν το ψωμί με πολύ ψίχα έχουν την επιλογή του ζυμώματος μόνο στο μηχάνημα και ψήσιμο στο φούρνο σε ότι σχήμα θέλουν αλλά και με όποια γέμιση επιθυμούν.<br />Καλά ζυμώματα!!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-79536205930460290272011-11-01T07:50:21.915+02:002011-11-01T07:50:21.915+02:00ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ .....ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΖΥΜΗΣ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΑ,ΤΣΟΥΡΕΚΙ,ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΝΕΒΑΤΑ,ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΑ . ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 500γρ.ΠΕΡΙΠΟΥ(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΖΥΜΩΜΑ)ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ (ΤΟ EXPRESS).ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΨΩΜΙ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΆΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ.altheahttps://www.blogger.com/profile/03644823422019929253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-6563091182635374562011-11-01T01:50:01.690+02:002011-11-01T01:50:01.690+02:00Η ιδέα του αρτοκατασκευστή είναι τέλεια αλλά το κα...Η ιδέα του αρτοκατασκευστή είναι τέλεια αλλά το κακό είναι ότι όντως τρώς πολύυυυυυ και ποτέ δεν σταματάς γιατί χόρτασες. Μόνο που το βλέπεις να αχνίζει ζεστό, αφράτο ψωμάκι... θέλεις να το φας όλο. Με τις ελιές είναι άψογο!!! Τώρα με τις τιμες της ΔΕΗ δεν ξέρω πόσο οικονομία κάνουμε αλλά τουλάχιστον ξέρουμε τι ψωμάκι είναι, από που κρατάει η σκούφια του!!! Καλό μήνα κι από μένα!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09983408427796670452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5049759820405649148.post-41613444220412830862011-11-01T01:14:43.531+02:002011-11-01T01:14:43.531+02:00Χρυσοχέρα μου !! Μπραβο σου για την υπομονή σου ! ...Χρυσοχέρα μου !! Μπραβο σου για την υπομονή σου ! Φιλιά και καλό μήνα!Pepihttps://www.blogger.com/profile/08069105615221128324noreply@blogger.com