25.9.10

Ευχαριστώ!!

Να ευχαριστήσω έστω και καθυστερημένα τις κοπέλες που μου έδωσαν βραβεία, τη misirlou, τη Maria Z και την Eleni για το παρακάτω ηλιόλουστο βραβείο, το οποίο με τη σειρά μου θέλω να δωρίσω στα 10 πιο καινούργια μπλογκς (λιγότερες από 10 αναρτήσεις ή/και λιγότερο από ένα μήνα στον "αέρα").  Ελπίζω ότι θα αποτελέσει μια ώθηση γι' αυτά και ένα κίνητρο για τους νέους μπλόγκερς να συνεχίσουν.....Επειδή όμως δεν ξέρω ποια είναι, παρακαλώ τους νέους "συναδέλφους" να εξυπηρετηθούν παίρνοντας το βραβείο μόνοι τους.....


Ευχαριστώ επίσης τη Χαρά για το ωραιότατο βραβείο φιλίας, καθώς και για όλη την αλήθεια και την καλοσύνη που βγαίνει από τη διαδικτυακή της συμπεριφορά. Το αφιερώνω με αγάπη σε όλες σας και με την ευκαιρία σας ευχαριστώ, γιατί μοιράζεστε μαζί μου αυτά που με κάνουν να ξεφεύγω από τη ρουτίνα και με εμπνέετε να ψάχνομαι και να δημιουργώ. (ειδική αφιέρωση στην Ειρήνη Σ, που μέχρι πρότινος δεν ήξερε από βραβεία, νέα μπλόγκερ γαρ....)

8 σχόλια:

Rena είπε...

Πολύ όμορφα τα βραβεία σου,μπράβο τα αξίζεις και με το παραπάνω!!!

Ανεράιδα είπε...

Ρενάκι, παίρνεις το βραβείο της φιλίας!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Εγω ευχαριστώ κορίτσι μου για την διακριτική σου παρουσία και τις επισκέψεις στο χώρο μου,μα ακόμα πιο πολύ γιατί εισπράττεις απο μένα αυτά που γράφεις. Ειλικρινά ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Yπέροχα βραβεία και ιδιαίτερα για έναν ιδιαίτερο και χαρισματικό άνθρωπο!!! Σε ευχαριστώ για το βραβείο φιλίας με τιμά πολύ !!!! Φιλιά γλυκιά ανεραιδούλα ...... και θέλω εδώ και καιρό να σε ρωτήσω κάτι ..... απο που βγαίνει το ανεράιδα? (μα τι απορία κι αυτή!!!! χα χα χα)

Φιλιάαα

Ειρηνη Σ είπε...

Ανεραιδα σου αξιζουν πολυ περισσότερα
σευχαρηστω για την φιλια σου

princess είπε...

Ανεραιδα μου μπράβοοο για τα βραβειακια σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις!!!! Φιλάκιααααααααααα πολλά και δημιουργικά

eleni είπε...

Ανεράιδα,γλυκιά μου,τα αξίζεις!Μέσα αό την καρδιά μας σου τα χαρίσαμε.
Φιλάκια!

Ανεράιδα είπε...

Χαρά, τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Μαρία Ζ, να 'σαι καλά! Μα, ακόμα δεν έχεις δει το προφίλ μου;;; Ανεράιδα είναι διαλεκτικά η Νεράιδα.

Ειρήνη μου, σε ευχαριστώ!

Princess, επίσης κοπέλα μου, να 'σαι καλά!

Eleni, το ξέρω....φιλιά κι από μένα!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails