19.12.10

Τα βραβεία του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού

Λοιπόν βρήκα επιτέλους και σας παρουσιάζω τα δωράκια του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού:

Πρώτο δώρο: ένα ξωτικό (40  εκ.)


Δεύτερο δώρο: ένα αγγελάκι (35 εκ.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σας κορυφή του δέντρου καθώς είναι κούφιο μέσα...

Τρίτο δώρο: μια νεραϊδούλα (22 εκ.)

Όπως βλέπετε τα δώρα είναι τρία, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και σκέφτηκα να ικανοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερες κοπέλες.....

Μην ξεχαστείτε, δηλώστε αμέσως συμμετοχή καθώς ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα στις 4 η ώρα το απόγευμα, από εκείνη την ώρα και μετά καμιά συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή....Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα κληρωθούν τα δώρα για να τα στείλω την Τρίτη το πρωί και να τα έχουν οι παραλήπτες στην ώρα τους. Όμως από τη Δευτέρα το απόγευμα και μετά, μετά δηλαδή από την επίσημη λήξη του διαγωνισμού και για δύο μέρες, θα μπορείτε να ψηφίσετε την καλύτερη κατασκευή. Η διαδικασία αυτή βέβαια δε θα επηρεάσει το διαγωνισμό, εφόσον τα δώρα θα έχουν ήδη κληρωθεί, αλλά θα δώσει μια ιδέα στις δημιουργούς για το ποιες κατασκευές αρέσουν περισσότερο....Για το σκοπό αυτό παρακαλώ να επανέλθετε και να ψηφίσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να σας αρέσουν! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι!!!!

9 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλέ..χάζεψα τόσο πολύ που δεν..θυμάμαι αν ..έλαβα μέρος!!!!!!!!!!!!Πάντως.. μου αρέσει το τρίτο ,η νεραιδούλα..πολύ γλυκό αν και θα το προτιμούσα με πιο ..ροζέ χρώματα το φόρεμα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το αγγελάκι μου άρεσε πολύ!!!
Εκτός διαγωνισμού η γιαγια, γιατί κρίνω πως αξίζει να πάνε στις νέες χρυσοχέρες.
Δεν μπορώ όμως να μη θαυμάζω τα έργα!!
Φιλιά κοριτσάκι!!!!

Unknown είπε...

Αχ είναι υπέροχα όλα δείχνω μια μεγαλύτερη προτίμηση στο πρώτο και το τρίτο !!!!

Πολλά φιλιαααα

xoxlidaki είπε...

Kαλη επιτυχία σε όλες και όλους! Πολύ όμορφη επιλογή δωρων. Και οποιος τα κερδισει μπορεί να τα "χειροτεχνίσει κιολας" Ετσι Ανεράιδα;

Ανεράιδα είπε...

Αχτίδα, νομίζω πως δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή....δεν είμαι και σίγουρη όμως....άντε, τι περιμένεις;; Κι αν την κερδίσεις τη νεραϊδούλα, τη βάφεις, όπως λέει και η xoxlidaki....Φιλιά!

Αντιγόνη, έλα μωρέ, βάλε και τα δικά σου!!!Είναι κρίμα να λείπουν!! Και σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων δε θα κερδίσεις, αν δε θες, χαχα... Περιμένω, φιλιά!

Μαρία Ζ, χαίρομαι που σου αρέσουν κοριτσάκι! Καλή επιτυχία!!

xoxlidaki, αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα το σχόλιο της Αχτίδας! Καλή επιτυχία!!!

NANTIA είπε...

Ανεράιδα μου, σ'ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για αυτή σου την κίνηση! Όλα τα δωράκια είναι εξαιρετικά!!! Καλή τύχη σε όλες!
Φιλιά!

ArtAtHome είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΕΓΩ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΩΡΕΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!

anna είπε...

πανεμορφα τα δωρακια ανεραιδα μου όπως και ο διαγωνισμος σαν ιδεα,προτεινω να γινεται κατι τετοιο καθε εποχη(και χωρις δωρο)ωστε να περνουμε ιδεες οι καινουργιες,και να γνωριζουμε και αλλα blog)

Ειρηνη Σ είπε...

να εισαι καλα Ανεραιδα μου καλη
καλες γιορτες να περασετε

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails