18.12.11

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό: ντεκουπάζ σε ξύλο και γιορτινά στεφάνια

Το παρακάτω μήνυμα μαζί με τις πανέμορφες φωτογραφίες που ακολουθούν ήρθε από μια κοπέλα από τη Λήμνο, τη Θελίνα...εστάλη σε μένα, αλλά απευθύνεται νομίζω σε όλες μας.....Σας το παραθέτω, γιατί αφενός είναι πολύ γλυκό, αλλά από την άλλη δείχνει και πώς όλες εμείς που "εκτιθέμεθα" μέσω του blogging επιδρούμε μέσω του υλικού που δημοσιεύουμε στις δραστηριότητες άλλων ανθρώπων. Ακριβώς το ίδιο αισθανόμουν κι εγώ πριν ακόμα φτιάξω το ιστολόγιό μου, αλλά και ακόμα μερικές φορές ειδικά όταν βλέπω κάτι σε ξένα ιστολόγια ή ιστοσελίδες....

"Αγαπητή Ανεράιδα, εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ την παρέα σας και μοιράζομαι μαζί σας τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Με λαχτάρα περιμένω τις αναρτήσεις σας για να θαυμάσω, να ενημερωθώ και να "κλέψω" καμμιά φορά καμμιά ιδέα. Μένω στη Λήμνο και η δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων και σχετικών εκδηλώσεων δεν είναι εύκολη αλλά με τα έργα τα δικά σου και των άλλων κοριτσιών μαθαίνω πολλά πράγματα και μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες.
Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεται, να μπω κι εγώ κατά κάποιον τρόπο στην παρέα σας. Εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους και Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν στον διαγωνισμό σου.

Σας στέλνω φωτογραφίες από τα δημιουργήματα μου.
Τα τρία πρώτα "έργα" μου είναι decoupage και ακρυλικά χρώματα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες.
Το πρώτο στεφάνι έχει βάση από φελιζόλ, κορδέλες και ξύλινα στολίδια
Το δεύτερο είναι στεφάνι λυγαριάς βαμένο με κόκκινο spray, με ξύλινα στολίδια, αστέρια από papier mache και τον απαραίτητο φιόγκο (με ό,τι βρήκα στα "μπαούλα" του υπογείου)
Όλα φτιάχτηκαν για το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου των παιδιών μου μαζί με πολλά άλλα που δεν πρόλαβα δυστυχώς να φωτογραφίσω.
Αφήνομαι λοιπόν στην κρίση σας..
Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα σε όλους,  δημιουργικά και αισιόδοξα 





Να ΄σαι καλά κοπέλα μου, να έχεις πάντα υγεία και χαρά στην οικογένειά σου!! Φαντάζομαι ότι οι κατασκευές σου θα έγιναν ανάρπαστες.....Επαγγελματική δουλειά, παρά την έλλειψη υλικών....μπράβο σου!

3 σχόλια:

Ειρηνη Σ είπε...

τι ομορφες δημιουργιες !!!! και του χρονου
Ανεραιδα μου καλη ολες οι δημιουργιες των μπλογκοφιλεναδων που εχεις ανεβασει ειναι γεματες αγαπη
να εισαστε ολοι καλα

Διασκέσις είπε...

Μπράβο στη Θελίνα!!!τέλειες οι δημιουργίες της!!!Μ'άρεσε πολύ το καδράκι!!!και μένα τα λόγια της κάτι μου θύμισαν!!Φιλιά

Anna είπε...

πολύ πολύ ωραία!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails