28.11.12

Ώρα για κουμπαράδες!!!

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για τα εγκαίνια της καταπληκτικής έκθεσης με τους 1000 σχεδόν κουμπαράδες, που με πολύ μεράκι, αγάπη και απέραντη αφοσίωση οργάνωσε η Ρένα μας..... Όσοι είστε Θεσσαλονίκη πρέπει οπωσδήποτε να πάτε μια βόλτα στο φουαγιέ του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου για να τους δείτε.....θα είναι απίστευτη εμπειρία να δείτε ιδίοις όμμασι μέχρι πού φτάνει η ευρηματικότητα και η φαντασία του ανθρώπου: κουμπαράδες από όλων των ειδών τα (άχρηστα και ευτελή) υλικά, σε κάθε μορφή, μέγεθος και σχήμα.....μικροί, μεγάλοι, παιδικοί, σοβαροί, πολύχρωμοι και παιχνιδιάρικοι.....έτσι για να ξεγελάμε τη μοίρα μας.....που λεφτά δεν έχουμε να βάλουμε μέσα, ίσως όμως γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, ακόμα πιο χρήσιμοι!! Πιο χρήσιμοι, καθώς το υστέρημα του καθενός μας θα γίνει μια ενίσχυση για το παιδικό χωριό SOS του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Ας κάνουμε φέτος τα Χριστούγεννα αυτό το δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα: συμβολικό (της οικονομικής πίεσης που βιώνουμε), αλλά και ουσιαστικό (ως τρόπος να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς). Οικολογικό (αφού είναι φτιαγμένο με υλικά που θα κατέληγαν στα σκουπίδια), αλλά και αξίας (όπως καθετί χειροποίητο).

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή, στις 2 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα. Ώρες λειτουργίας 09.00 - 14.00 και 17.00 -21.00 Είσοδος δωρεάν





Αν πάλι ενδιαφέρεστε να φτιάξετε κι εσείς κουμπαρά, αν πιεστείτε λίγο, πιστεύω ότι θα προλάβετε.....μέχρι την Κυριακή......Μια ιδέα που βρήκα τυχαία είναι ένα γουρουνάκι από ένα μπουκάλι νερού και πηλό.....Αν πάλι δεν προλαβαίνετε, τα νέα είναι ευχάριστα: η έκθεση θα επαναληφθεί αργότερα στην Πάτρα!

Πληροφορίες στο μπλογκ της Ρένας και στο ιστολόγιο με τις δράσεις της ομάδας

Τέλος, θα ήθελα και από εδώ να δώσω στη Ρένα τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική ιδέα και την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβε, να συγχαρώ όλες τις κοπέλες που έφτιαξαν κουμπαράδες και να ευχηθώ Πολύ Καλή Επιτυχία στο όλο εγχείρημα!!!


Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα με τον 3ο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!! (Τι λέτε; Να τον οργανώσουμε και φέτος;;)

3 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!
ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δέσποινα είπε...

Ναι ,ναι ,να τον οργανώσουμε,η ιδέα ότι οι δημιουργίες όλων των κοριτσιών θα είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο για να μας δίνουν έμπνευση μου αρέσει πάρα πολύ.
Όσο για την έκθεση συμφωνώ και επαυξάνω !

Pepi είπε...

Ναι !!!! Θέλουμε διαγωνισμό!!! Εδώ και τώρα!!
Φιλιά !

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails