7.1.13

Έπιπλο για την τηλεόραση


Καλημέρα και καλή βδομάδα! Με τη νέα χρονιά αρχίζει και μια νέα συνεργασία για το aneraida.blogspot.com με το κατάστημα Κοσμείν (kosmin.gr) με θέμα την επίπλωση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια των άρθρων που θα δημοσιεύσουμε θα βρείτε λύση σε ζητήματα διακόσμησης και θα κάνετε την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη και χαρούμενη! Επιπλέον, μπορείτε με μια απλή αναφορά στο παρόν ιστολόγιο να κερδίσετε μια έκπτωση 30% από το παραπάνω κατάστημα. Περιηγηθείτε για μια πρώτη εικόνα στο www.kosmin.grΚαι του σαλονιού, και του λιμανιού
του Πέτρου Κορνιλάκη

… σήμερα θα αναλύσουμε το αντικείμενο το οποίο όλοι βλέπουμε όταν καθόμαστε στο σαλόνι.  Όχι την τηλεόραση αυτήν καθαυτή φυσικά, αλλά το έπιπλο που τη φιλοξενεί, με άλλα λόγια το σύνθετο ή το έπιπλο τηλεόρασης.  Τα σύνθετα είναι τα πιο δημοφιλές έπιπλο της εποχής μας και αυτό για το οποίο οι σχεδιαστές επίπλων είναι πιο περήφανοι, καθώς, από πλευράς σχεδιασμού, έχουν γίνει τα μεγαλύτερα άλματα σε σχέση με το πώς ήταν (νομίζω όλοι θυμόμαστε τα παλιά έπιπλα TV, θύμιζαν μάλλον παπουτσοθήκες…).  Πριν καταλήξετε σε ένα σύνθετο ή έπιπλο τηλεόρασης σκεφτείτε καλά τις ανάγκες σας με βάση τον παρακάτω οδηγό που θα σας λύσει τα χέρια, και μάλιστα μακροπρόθεσμα!


  1. Θα χρειαστείτε και αποθηκευτικό χώρο;
Ρίξτε μια ματιά στον εξοπλισμό που, μαζί με την τηλεόρασή σας, ολοκληρώνει την ψυχαγωγία στο σαλόνι σας: αποκωδικοποιητής, DVD player, ηλεκτρονικά παιχνίδια, στερεοφωνικό, CDsDVDs, τηλεχειριστήρια κλπ.  Όλα αυτά θα πρέπει να βρουν στέγη στο ίδιο έπιπλο με την τηλεόρασή σας, και με έναν τρόπο που θα σας παρέχει εύκολη πρόσβαση.  Ενδεχομένως να χρειαστείτε και ένα συμπληρωματικό έπιπλο, το οποίο θα τοποθετήσετε κοντά στο σύνθετο, για να τοποθετήσετε όλα τα σχετικά αντικείμενα.

  1. Σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση στο μέλλον;
Αν υπάρχει πιθανότητα να θελήσετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό της ψυχαγωγίας σας, επιλέξτε ένα έπιπλο που να μην είναι πολύ «αυστηρό» στα όριά του.  Πολλά έπιπλα χωράνε τηλεοράσεις από 32 έως και 67 ίντσες, πράγμα που σημαίνει ότι όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τηλεόραση, δεν θα ψάχνετε και για έπιπλο.  Επίσης μπορείτε να βρείτε έπιπλα τηλεόρασης ή σύνθετα τα οποία διαθέτουν σύστημα οργάνωσης καλωδίων, πράγμα πολύ βολικό όταν έχετε πολλές συσκευές μαζί με την τηλεόραση.

  1. ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!! (πώς αλλιώς να το τονίσουμε;)
Μιλάμε για το έπιπλο που θα φιλοξενήσει την πανάκριβη τηλεόρασή σας.  ΦΥΣΙΚΑ η ποιότητα κατασκευής είναι σημαντική!!!  Με ένα σύνθετο φθηνής κατασκευής μπορεί να γλιτώσετε μερικά ευρώ στην αγορά του, αλλά αν κουνιέται, δεν θα προλάβετε να γλιτώσετε την τηλεόρασή σας την ώρα που θα πέφτει.  Το έπιπλο που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι στιβαρής κατασκευής και σταθερό, ενώ τα συρτάρια ή οι πόρτες του θα πρέπει να ανοίγουν εύκολα, για να μην αναγκάζεται κανείς να τα τραβήξει με δύναμη, διακινδυνεύοντας τη σταθερότητα των συσκευών.  Και, φυσικά, καθώς θα είναι το επίκεντρο στο σαλόνι σας, θα πρέπει να είναι αντίστοιχης κατασκευής και εμφάνισης με το σαλόνι.

  1. Πήρατε μέτρα;;;
Μην υποθέσετε ότι όλα τα σύνθετα και όλα τα έπιπλα TV είναι κατάλληλα για όλες τις τηλεοράσεις.  Πριν αγοράσετε, θα πρέπει φυσικά να μετρήσετε πόσο χώρο από το σαλόνι θα διαθέσετε για το σύνθετο, αλλά θα πρέπει επίσης να μετρήσετε και τις συσκευές που θέλετε να μπουν σε αυτό το έπιπλο.

Πάρτε μέτρα, πάρτε τις αποφάσεις σας, και απολαύστε το ανανεωμένο σας σαλόνι, με ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης!  Cocooning time!


4 σχόλια:

δύο νησιά είπε...

Κσλή μου Ανεράιδα, χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά.
Συγχαρητήρια για τη συνεργασία σου. Θα έχουμε λοιπόν και άλλες παραγωγικές ιδέες από σένα. Καλή αρχή και καλή συνέχεια.
Φιλάκια,
Διονυσία

Μαρία Έλενα είπε...

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία
Φιλάκια ...

Marie-Anne είπε...

Συγχαρητήρια! Καλή συνεργασία να έχετε!
Φιλιά και καλό ξημέρωμα !

Handmade by Mika είπε...

Συγχαρητήρια πολλά! Πάντα τέτοια σου ευχομαι Ανεραιδα!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails