15.4.13

Πριγκιπικά topiary

Αν δεν το καταλάβατε από την προηγούμενη ανάρτηση, πρόκειται να ακολουθήσει μια περίοδος ροζ πριγκιπικών αναρτήσεων και φυσικά αντίστοιχων κατασκευών. Οι αγορομάνες αρχικά, αλλά και όσοι-ες έχουν αλλεργία στο πολύ ροζ και στα βασιλικοπριγκιπικά σύμβολα είμαι σίγουρη ότι θα δυσανασχετήσουν.... κι εγώ άλλωστε το ίδιο θα έκανα αν δεν είχα δυο κοριτσάκια να ενθουσιάζονται κάθε φορά που βλέπουν ροζ, φούξια, πριγκιπισσούλες, άμαξες, κορώνες, πύργους κ.λπ. Τι να κάνουμε, φάση είναι και θα περάσει.... Το κακό είναι ότι νιώθω πως ως γονείς είμαστε εντελώς ανίσχυροι να προτείνουμε πρότυπα στα παιδιά μας. Τον πρώτο λόγο έχει η τηλεόραση και  η διαφήμιση.

Τέλος πάντων, προετοιμαζόμαστε οικογενειακώς για τη βάφτιση μιας μικρής πριγκιπισσούλας, οπότε όλα τα παραπάνω θα τα εξαντλήσουμε τουλάχιστον μέχρι τη βάφτιση. Ταυτόχρονα, όσοι είστε στην ίδια φάση, ίσως πάρετε κάποια καλή ιδέα ή, ακόμα καλύτερα, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα υλοποιώντας κάποια από τις ιδέες που θα ακολουθήσουν. Εγώ πάντως το χαίρομαι ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που είχα τόσο καιρό να πιάσω τα υλικά μου....





H φούξια μπαλίτσα είναι φτιαγμένη με φούξια γκοφρέ χαρτί τυλιγμένο ώστε να σχηματίζει λουλουδάκια, τα οποία στη συνέχεια στερεώνονται σε μια μπάλα από φελιζόλ με καρφίτσες. Την τεχνική μπορείτε να τη δείτε εδώ. Η διαφορά με το παραπάνω λινκ είναι ότι εκεί τα λουλουδάκια τα κολλούσα με ταινία διπλής όψης. Αυτό έχει δυο μειονεκτήματα: πρώτον είναι λίγο χρονοβόρο, δεύτερον μερικά ξεκολλάνε και φεύγουν. Το καλό με τις καρφίτσες είναι ότι η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και η στερέωση σταθερή.


Τις γαλάζιες μπαλίτσες τις έφτιαξαν τα κορίτσια μου με γαλάζια λουλουδάκια και χαντρούλες που καρφίτσωναν στο φελιζόλ.


Έχω βρει και μερικές άλλες ωραίες ιδέες που θέλω να δοκιμάσω: για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω τούλι για τα λουλουδάκια όπως εδώ ή διάφορα άλλα υλικά όπως εδώ. Μια εξίσου ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσει κανείς χρωματιστές κορδέλες ή ακόμα και ύφασμα.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

8 σχόλια:

Funky Monkey είπε...

Καλησπέρα σου και καλή εβδομάδα!

Αν και το ροζ δε συγκαταλέγεται στα χρώματα που μου αρέσουν (κι αυτό από μικρή), οι δικές σου δημιουργίες με κέρδισαν, είναι πολύ όμορφες! Φιλιά, καλή συνέχεια!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλησπέρα,Α-νεράϊδα μας!!!Ως μαμά κόρης έχω γνώση της λατρείας στο ροζ!Τα πραγματούλια σου είναι λατρεμένα!Με το καλό !!!Μέχρι τότε μάθαινέ μας εσύ και το πολύ-πολύ αλλάζουμε τα χρώματα!Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

όπως παντα μοναδικα μαγισσα μοπυ εσυ εχεις την μοναδικη ικανοτητα να με μαγευεις με το ροζ σου ¨¨

KatrinArt είπε...

Πολύ όμορφα ανεράιδα μου!!!!

Momma's daily life είπε...

πιο πολυ απο ολα χαιρομαι που επεστρεψες! οσο για το ροζ...απλα λατρεμενο! ιδιως σε συνδυασμο με γαλαζιο ή πρασινο!

Μικρές Οπτασίες-Χειροτεχνήματα είπε...

Απλα θεικο!!!!!!!!! Μπορει ν ειμαι αγορομανα αλλα που θα παει θα την κανω και την κορη και εκει να δεις ροζ που θα βαλω στην ζωη μου

χαχααααχαχ

το θεμα με το βραβειο το διορθωσα κ σ περιμενει!!!!
http://anastasiascraftadventures.blogspot.gr/2013/04/blog-post_16.html

Unknown είπε...

Hello!!
Όμορφες δημιουργίες! Γράφτηκα να παίρνω ιδέες...
Έχω και εγώ ένα νέο fashion blog.
Θέλεις να ρίξει μια ματιά;
Είμαστε νέες και χρειαζόμαστε στήριξη.

http://chicates.blogspot.gr

Unknown είπε...

Καλησπέρα και μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες! Ήδη έχω εμπνευστεί και φέτος έφτιαξα για τις λαμπάδες μου τις νεραϊδούλες σου! Έχεις κι ένα βραβειάκι στο σπιτακι μου, πέρνα να το παραλάβεις! Φιλιά!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails