15.1.10

Lolita Lempicka μισοτιμής!




Σπουδαία εφεύρεση οι αγορές μέσω ίντερνετ! Προϊόντα που θα δίσταζες να αγοράσεις γίνονται προσιτά, γλιτώνεις αρκετά μεγάλα ποσά, ενώ αποφεύγεις και τη δυσάρεστη αίσθηση ότι πάλι πιάστηκες κορόιδο... Αυτό το τελευταίο μάλιστα είναι ανεκτίμητο, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιείς πόσο ΠΟΛΥ παραπάνω πληρώνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εμείς οι Έλληνες!

Η συγκεκριμένη αγορά είναι το Πρωτοχρονιάτικο δώρο μου! Είναι ένα άρωμα το οποίο ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά...μόλις είδα το μπουκάλι. Καταπληκτικό design!! Όταν δε μύρισα και το άρωμα ο έρωτας ολοκληρώθηκε...δεν ήξερα ποιο από όλα να πρωτοδιαλέξω! Τελικά επέλεξα το μπουκάλι που μου άρεσε περισσότερο και το άρωμα που εξελισσόταν καλύτερα με το πέρασμα της ώρας πάνω στο δέρμα μου και φυσικά το μεγαλύτερο μπουκάλι των 80 μλ, το L ή Coral Flower. Αρκετά βαρύ πάντως για τα γούστα μου και, εννοείται, για πιο προχωρημένες ώρες της ημέρας.

Και τώρα στο σημαντικότερο: έρευνα αγοράς σε ελληνικά και ξένα, συμβατικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Hondos Center: 87,5 ευρώ. Με έκπτωση 25% που καταλήγει σε 65,62 ευρώ
www.sephora.com : 89$
www.hellascosmetique.gr : 54,90
www.aromatica.gr : 84 ευρώ
www.fragrancex.com : με έκπτωση 52% 29,52

Μέσω amazon.co.uk από το www.cosmeticsfactory.co.uk 37,48 (από 56) με τα μεταφορικά 45 περίπου ευρώ!

2 σχόλια:

Ξένια είπε...

Απίστευτο άρωμα! Γενικά όλες είναι όμορφες αλλά όντως,με τα μπουκαλάκια είναι έρωτας κεραυνοβόλος!
Ομοιοπαθείς!

Asteri (Maria) είπε...

Αυτό είναι το αγαπημένο μου άρωμα το φοράω καθημερινά και για πιο βραδυνό φοράω της ίδιας εταιρείας που το μπουκάλι έχει το σχήμα μήλου με τα ανάγλυφα υπέροχα σχέδια.
Φιλάκια

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails