11.1.10

Οργάνωση και τακτοποίηση φωτογραφιών

Φωτογραφίες, φωτογραφίες, φωτογραφίες.... άπειρες φωτογραφίες!! Οι σύχρονες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν συντελέσει στο να συσσωρεύουμε τεράστιες ποσότητες φωτογραφιών στο σκληρό μας δίσκο. Κι επειδή ακριβώς οι ποσότητες είναι τεράστιες, η διαχείρισή τους είναι στην καλύτερη περίπτωση δύσκολη. Δύσκολο και χρονοβόρο να οργανωθούν, να τακτοποιηθούν και φυσικά να τυπωθούν! Έστω κάποιες μόνο από αυτές (οι καλύτερες ή οι αντιπροσωπευτικότερες).

Μια καλή λύση για το πρόβλημα αυτό είναι να διαλέξουμε κάποιες και να τις τυπώσουμε σε ψηφιακό άλμπουμ. Μπορούμε να τις οργανώσουμε ανά γεγονός (μια εκδρομή, ένα πάρτι, γιορτές κλπ) ή ακόμα και ανά χρονιά (σε αυτήν την περίπτωση θα εντάξουμε στο άλμπουμ σημαντικά λιγότερες σε ποσοστό φωτογραφίες (σε σύγκριση με αυτές που έχουμε): ο πιο οικονομικός και σύντομος τρόπος οργάνωσης και εκτύπωσης.

Το μοναδικό στα ελληνικά σάιτ που σου προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου άλμπουμ είναι το www.myikona.gr. Μπορείς να βασιστείς σε ήδη έτοιμα πρότυπα ή να σχεδιάσεις το δικό σου από την αρχή, να επιλέξεις διαστάσεις για το βιβλίο σου ανάλογα και με την τιμή που μπορείς να πληρώσεις, να τυπώσεις κάρτες, ημερολόγια, προσκλήσεις, και το σημαντικότερο: η τιμή διαμορφώνεται τη στιγμή που δημιουργείς και την έχεις μπροστά σου διαρκώς, ορίζοντας τις επιλογές σου.

Σκέφτομαι οσονούπω να το χρησιμοποιήσω....οπότε, αναμένετε εντυπώσεις εκ των έσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails