9.8.10

Παραμυθένια νεραϊδοβάφτιση...

Η συντοπίτισσα μου και ταλαντούχα Μαρία Καμαριανάκη μου έστειλε πριν από μερικές μέρες κάποιες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, της μικρής Μαριάννας..... Η βάφτιση είχε θέμα τη νεραϊδούλα Lilifee και ήταν πραγματικά παραμυθένια, αν κρίνω από τις φωτογραφίες και από όσα είχε με αγάπη ετοιμάσει .... Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τις καταπληκτικές δημιουργίες της Μαρίας:

Οι μπομπονιέρες των μεγάλων: Η Παναγία με την Αγία Άννα, πολύ ωραία ιδέα και όμορφα φτιαγμένες οι εικόνες!!




Οι παιδικές μπομπονιέρες: μολυβοθήκες από το γνωστό παιχνιδομάγαζο αλλά .... "πειραγμένες", με γκλίτερ, χρυσόσκονες κλπ.

Η πρόσκληση και το βιβλίο ευχών: τα αγαπημένα μου! Φανταστική, εξαιρετική δουλειά!!!! Πολύ πολύ πολύ χαριτωμένα!!!! Είναι ένα τυπικό παράδειγμα του τι μπορείς να κάνεις με λίγη φαντασία, πολύ γούστο και απεριόριστη αγάπη για το παιδί σου!!
Άλλη φανταστική ιδέα ήταν η διακόσμηση των τραπεζιών: γυάλες με χρωματιστό νερό στις οποίες βουτούσαν τα χαντρένια πόδια τους δυο μικρές νεραϊδούλες:
Πανέμορφο και το τραπέζι των ευχών
Φορεματάκι από κάνσον με φούστα γεμάτη καραμέλες σε κάθε σερβίτσιο,
διακοσμητικά φαναράκια και ρεσώ,
 

ενώ και τα γλυκάκια ήταν δημιουργία της πολυτάλαντης μαμάς!
Εγώ πάντως έμεινα άφωνη! Υπέροχες δημιουργίες, πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε επαγγελματική διακόσμηση, καθώς εκτός του ότι είναι πανέμορφα, πρωτότυπα και μοναδικά, ξεχειλίζουν από αγάπη προς το νεοφώτιστο κοριτσάκι, αλλά και από σεβασμό και περιποίηση προς τους προσκεκλημένους στο μυστήριο!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου Μαρία, να είσαι πάντα καλά να τη χαίρεσαι και να δημιουργείς για κείνη και μαζί με κείνη!!!

23 σχόλια:

Asteri (Maria) είπε...

Αααααααα καταπληκτικά πράγματα< έφτιαξε η συντοπίτισσα σου για τη βάπτιση της κορούλας της!
Όλα ένα κι ένα!!!
Φιλάκια

apinkdreamer είπε...

πραγματικα απιστευτη διακοσμηση! (μου θυμιζει λιγο το σπιτι μου!!!!)
μπραβο στη μαμα αλλα και σε σενα που μας τα δειχνεις!!!!

manousina είπε...

Καλοφώτιστο το μπουμπουκάκι. Πολύ ωραίες οι δημιουργίες της μαμάς. Είναι μεγάλη η ικακοποίηση και η χαρά που νοιώθεις όταβ φτιάχνεις πράγματα για το παιδάκι σου. Εγώ την βαπτίζω σε ένα μήνα και προσπαθώ να φτιάξω όσα πιο πολλά πράγματα μπορώ μόνη μου.

Ξανθή είπε...

Να ζήσει και να είναι τυχερή στη ζωή της η μικρή Μαριάννα .
Άμα έχεις κέφι και γούστο κάνεις την πιο όμορφη διακόσμηση που θα τη θυμάσαι για πάντα και δεν ξεπενταριάζεσαι κιόλας.

Μαιρη είπε...

Να ζήσει η μικρούλα!! Τι όμορφες δημιουργιες από τη μαμά της!! Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεράιδα
παρακολουθώ εδώ κι ένα μήνα περίπου το ιστολόγιό σου (το ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας ιδέες στο διαδίκτυο για να οργανώσω τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης μου-εκείνο το βράδυ έμεινα ξύπνια μέχρι τις 3 το ξημέρωμα διαβάζοντας τα ποστ σου-και ενθουσιάστηκα)Έτσι με το σημερινό σου ποστ βρήκα μια καλή ευκαιρία να σου γράψω!
Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά σου αλλά και για την απέραντη αγάπη που φαίνεται να έχεις στις κόρες σου!
Εν προκειμένω συγχαρητήρια και στην συντοπίτισσά σου για τη παραμυθένια βάφτιση που ετοίμασε!Εμένα και μόνο η ιδέα ότι ετοιμάζεις κάτι με τα χέρια σου για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου με συγκινεί!
Φιλικά
Άννα,Βέροια
ΥΓ 1.Σε θαυμάζω και αναρωτιέμαι που βρίσκεις το χρόνο!
ΥΓ 2.Πριν 15 μέρες βάφτισα την κόρη μου και ετοίμασα κι εγώ τα πάντα μόνη μου-τα προσκλητήρια,τα χωνάκια με τα ζαχαρωτά για τα παιδιά,τα γλυκά και τα κουτιά!Το πόσο το ευχαριστήθηκα δε λέγετε!

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στην δημιουργό - μαμά Είναι εξαιρετικά τα όσα ετοιμασε!!!! Πράγματι έχω μείνει άφωνη!!! Εγώ μάλλον δεν θα προλάβω να ετοιμάσω τίποτα !!!!!

Ανεράιδα είπε...

Αστεράκι όντως καταπληκτικά! Σου ανταποδίδω τα φιλιά!

Apinkdreamer, μα τότε το σπίτι σου πρέπει να είναι απίθανο! Να μας το δείξεις....

Manousina, στείλε να δούμε αν θέλεις τι ετοιμάζεις....Πόσο μ' αρέσει να τα βλέπω αυτά, τρελαίνομαι! Με το καλό να το βαφτίσεις το ζουζουνάκι σου!

Ξανθή, σημαντικό ειδικά στις μέρες μας που δεν ξεπενταριάζεσαι.....

Μαίρη, τελικά υπάρχουν πολλές μαμάδες ταλαντούχες και μάλιστα κοντά μας....

Ανεράιδα είπε...

Άννα από τη Βέροια, καλωσήλθες!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια!! Χαίρομαι επίσης που βρισκόμαστε άνθρωποι που μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις περί χειροποίητου και περιποίησης καλεσμένων. Συγχαρητήρια και σε σένα για όσα ετοίμασες για το κοριτσάκι σου! Να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο! Αν θέλεις στείλε μου φωτογραφίες στο aneraida10@gmail.com να δω ή και να δημοσιεύσω αν το θελεις, με το όνομά σου φυσικά, αυτά που έφτιαξες.....
Θα χαρώ να τα ξαναπούμε!

Μαρία Ζ, μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου...εσύ φτιάχνεις το τέλειο βιβλίο ευχών.....Μπορείς να κάνεις κανένα σκόντο στο βιβλίο να φτιάξεις και τίποτα άλλο.... Και μην ξεχνάς, ό,τι θέλεις, εδώ είμαστε....

Irini είπε...

Πολύ όμορφα όλα Ανεράιδα! Τα συγχαρητήρια και από εμένα στην φίλη Μαρία έκανε καταπληκτική δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ παρα πολύ την ανεράϊδα που φιλοξενησε την βαφτιση της κορης μου στο blog της!!! ευχαριστώ παρα πολύ όλες σας για τα καλά σας λόγια και εύχομαι ο Θεός να ευλογεί ολα τα παιδάκια του κόσμου και να τους χαρίζει υγεία ... μαζί και του δικού μου!!!

Μαρία

sweet dreams είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο και στις δυο!!!!!!!!
Μάμα Μαρία να σου ζήσει το παιδάκι και πάντα άξια να κάνεις τέτοιου ειδους δημιουργίες.Ηταν ολα καταπληκτικά.Οσο για σένα γλυκιά μου ανεράιδα καταφερες για μια ακομη φορα να καταπληξεις τα πληθη με ένα ακόμη σου προσον αυτο της καλής ρεπόρτερ!!!!!Φιλάκια

nitsa2009 είπε...

Να σου ζήσει.Συνχαρητήρια ήτα όλα καταπληκτικά.Μα πιο πολύ μου άρεσε η ιδέα με τις μπουμπουνιέρες των μεγάλων.

Betty's Cuisine είπε...

Συγχαρητήρια στην χρυσοχέρα μαμά!
Τέλεια όσα έφτιαξε, να της ζήσει το κοριτσάκι της!

Rena είπε...

Πανέμορφη βάπτιση είναι όλα τέλεια και φτιαγμένα με πολύ αγάπη και φαντασία!
Να της ζήσει το κοριτσάκι της!

Ανώνυμος είπε...

Ανεράιδα είμαι κι εγώ μια από τις φαν σου!Είμαι όπως κι εσύ μανούλα και θέλω να σου πω πολλά συγχαρητήρια για τις πανέμορφες δημιουργίες σου,όπως επίσης και για τις δημιουργίες της συντοπίτισσάς σου Μαρίας!Να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!Μια ερώτηση...Ξετρελάθηκα με το βιβλίο ευχών και το προσκλητήριο!Γίνεται να δώσετε οδηγίες για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι ανάλογο?

kokorakia είπε...

Καλησπέρα,
τι φανταστικά πράγματα είναι όλα αυτά,
θα ήθελα και εγώ να ετοιμάσω παρόμοια αλλά το θεωρώ άπιαστο όνειρο.
Μπράβο σας.

Ανεράιδα είπε...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ ξανά και εκ μέρους της Μαρίας...

Ανώνυμη, έχω ειδοποιήσει τη Μαρία, ελπίζω να δει το μήνυμα και να μας απαντήσει....

Kokorakia, καθόλου άπιαστο όνειρο...Κέφι και όρεξη να υπάρχει, πίστεψέ με, δε χρειάζεται τίποτα άλλο...

Ανεράιδα είπε...

Λοιπόν για το θέμα του βιβλίου ευχών η Μαρία μου έστειλε τις εξής πληροφορίες:
"λοιπόν το βιβλίο είναι όντως έτσι όπως το είπες τετράδιο άλπουμ και είναι περιτυλισμένο με χαρτί από είδη συσκευασίας και κολλημένο μετά.αποτελείτε από 2 χαρτιά...πράσινο για γρασίδι και ροζ για τον ουρανό. στην συνέχεια η νεράϊδα είναι από το ιντερνετ αφότου την αναζήτησα από το google, την αποθήκευσα και εκτυπώθηκε σε χαρτονάκι! ως λάτρεις του γκλίττερ...δεν θα μπορούσα να μην το χρησιμοποιήσω για το μικρό μου αστεράκι. παρόλο αυτά...αυτη η διαδικασία γινεται σε οποιαδήποτε εικόνα θες: την εκτυπώνεις σε χαρτόνι και την κολάς είτε σε χαρτόνι είτε σε κουτί!!!"

Ευχαριστούμε Μαρία!

Demi είπε...

Συγχαρητήρια στην μανούλα που εφτιαξε τοσο εκπληκτικά πραγματα για την μικρή της!!!να της ζήσει με υγεια και αγάπη η νεοφωτιστη και παντα να ειναι ευτυχισμένη!!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

συγχαρητηρια στην ταλαντουχα μανουλα που τα ετοιμασε ολα αυτα! δεν συγκρινετε με τιποτα να προετοιμαζεις την βαφτιση του παιδιου σου!!

Ανώνυμος είπε...

είναι όλα τέλεια!!βαφτίζω τη μπέμπα μου το Γενάρη κ θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να προμηθευτώ προσκλήσεις νεράϊδας :)

Ανεράιδα είπε...

Ανώνυμε-η, γεια σου και να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ρωτάς, μπορείς να θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο aneraida10@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails