30.3.11

Μεταμορφώσεις αντικειμένων και μια ανοιξιάτικη διάθεση με πολύχρωμα πιάτα

Ξέρω, ξέρω ότι σας χρωστάω ένα tutorial αλλά με έχει πιάσει τώρα τελευταία μια τεμπελιά άλλο πράμα!! Όσο σκέφτομαι πόσα φυλλαράκια, λουλουδάκια κλπ πρέπει να πλάσω με πιάνει απελπισία! Όμως, το έχω βάλει στη μέση και σίγουρα θα το τελειώσω, ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να τα καταφέρω.....

Εντωμεταξύ κάνω άλλες παρεμβάσεις, αρκετά εύκολες και γρήγορες.....Το είχατε σκεφτεί ποτέ ότι όσοι ασχολούμαστε με τη χειροτεχνία μπορούμε ακόμα και τα έτοιμα διακοσμητικά μας να ....."διακοσμήσουμε";; Αυτά που έχουν σπάσει ή χαλάσει ή κάποια που δε μας αρέσουν πια....Δεν είναι ανάγκη πάντως να τα πετάξουμε!

Παρακάτω  βλέπετε μια διακοσμητική μπαλαρίνα που το μικρό μου το κατσικάκι μου είχε ρίξει κάτω.....η βάση της είχε σπάσει:

Κόλλησα με ατλακόλ μοβ χαρτί και πέρασα από πάνω ταμποναριστά χρυσό χρώμα:


Τώρα η βάση ταιριάζει με το παπούτσι της, χαχα

Η δεύτερη παρέμβαση ήταν σε μια παλιά κορνίζα ενός πολύ όμορφου πίνακα
Η κορνίζα ήταν αρχικά έτσι:

πριν από λίγους μήνες την έβαψα γαλάζια


Κάτι όμως δε μου άρεσε. Πέρασα ταμποναριστά ασημί και χρυσό και κατάντησε ως εξής


Δε μ' αρέσει, νομίζω τη χάλασα,  αλλά τι να κάνω τώρα; Θα την ανεχτώ μέχρι να την ξαναλλάξω.....Μάλλον λέω να την περάσω κι ένα κρακελέ, θα ταιριάζει πιστεύω....Ούτως ή άλλως, χειρότερα δύσκολο να γίνει.... χαχα  Σας τη δείχνω πάντως σαν μια ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε με μια κορνίζα ντεμοντέ, πολύ βαριά, ή που απλώς την έχουμε βαρεθεί....

Τέλος, άλλαξα τα πιάτα που στολίζουν το τζάκι μου βάζοντας κάποια με πιο ανοιξιάτικα χρώματα....Το ίδιο έκανα και με τα διακοσμητικά....Πιάτα πολύ όμορφα και πολύ οικονομικά για να στολίσουμε το χώρο μας θα βρούμε στο zarahome (τα δικά μου είναι όλα από εκεί) ή στο hondos. Υπέροχα πιάτα, πιο ακριβά και πιο καλά ποιοτικώς, έχει και η ΙΟΝΙΑ  και φυσικά η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Γαντζάκια για να τα κρεμάσουμε οικονομικά αλλά για μικρού μεγέθους πιάτα (σαν τα δικά μου όχι μεγαλύτερα) θα βρείτε στο Praktiker. Για το πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε το χώρο μας με πιάτα μπορείτε να δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση Πιάτα στον Τοίχο!


Ζήλεια.... τώρα θα σηκωθώ να ετοιμαστώ σιγά σιγά για τη συνάντηση.....Οι συντοπίτισσες ελάτε, οι υπόλοιπες μη ζηλεύετε καλέ, θα πιούμε μια γουλιά καφέ στην υγειά σας....Τα φιλιά μου!

31 σχόλια:

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Πολύ όμορφα τα κάνεις.. Έσωσες τη μπαλαρίνα από τον σκουπιδότοπο και κατάντησες την κορνίζα τόσο όμορφη!!! Είναι πολύ καλή, πριν ήταν βαρετή και 80'. Τώρα είναι χαρούμενη και μοντέρνα.
Μπράβο κοπελιά!!! χαχαχα Πιες και μια γουλιά για μένα!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη η αλλαγή του πίνακα!Μ'αρέσει πολύ!Καλά να περάσεις στον καφέ!Φιλιά!:)

eleni είπε...

Aνεράιδα,η αλλαγή στη νεραϊδούλα πέτυχε θαυμάσια!
Κι εσύ αλλάζεις κορνίζες,κι εμένα μ΄αρέσει.
Τρέξε να ετοιμαστείς-καλά να περάσετε!
Φιλιά!

Ξανθή είπε...

Σιγά μην δε τα μεταμόρφωνες όλα!!!
Τώρα το άλλο τι το ήθελες δηλαδή σ΄αρέσει να ζηλεύουμε!!Καλά να περάσετε!!

Marina είπε...

Προτιμούσα την κορνίζα στο γαλάζιο! Έδενε τέλεια με το φωτιστικό και το βαζάκι. Υπεροχη γωνιά!!!
Άντε τώρα...πήγαινε!!! Να περάσετε ωραία και περιμένουμε τα νέα σας μετά...

Maria είπε...

Ησυχία δεν έχεις καλή μου...όλες σου οι παρεμβάσεις όμως πετυχημένες...εύχομαι να περάσετε καλά πείτε και καμιά γουλιά καφέ και για μας!!τα φιλιά μου!!

simonmad είπε...

Η μπαλαρίνα είναι σαφώς πιο ωραία και "ζεστή" ύστερα από την παρέμβασή σου, όσο για την κορνίζα, νομίζω πως μου αρέσει λίγο περισσότερο τώρα που το γαλάζιο είναι πιο απαλό.
Καλά να περάσεις στη συνάντηση!

Vasia είπε...

Είναι πολύ έξυπνες οι αλλαγές σου, και συμφωνώ κι εγώ για τον πίνακα ότι το πιο απαλό γαλάζιο του δίνει άλλη ομορφιά. Πραγματικά είσαι υπέροχη, κι εγώ προσωπικά σ ευχαριστώ για την έμπνευση που μου δίνεις!! Να είσαι καλά!!

Rena είπε...

Εμένα πάντως μου αρέσει η κορνίζα βέβαια δεν τη βλέπω από κοντά αλλά νομίζω , ότι έτσι προβάλλεται καλύτερα ο πίνακας.
Καλά να περάσετε και πιείτε κάτι και για εμάς!

Mαρία είπε...

Οντως εγώ σας ζηλεύω πολυυυυυ!Η Κρήτη είναι η μεγάλη μου αγάπη,και τι δε θα΄δινα να ΄πινα το καφεδάκι μου μαζί σας!Η μπαλαρίνα εγινε πολύ καλυτερη απο πριν, τέλεια!Για το κρακελέ που ρώτησες, βάζω αρκετη ποσότητα και το περνάω πατώντας το πινέλο δυνατά, σταυρωτα αρκετες φορές ,και πάντα πετυχαίνει.Χρησιμοποιώ pοlyvine απο χρωματοπωλείο(ενος συστατικού).

Ρούλα είπε...

Πάντα με τέλειες ιδέες...! Πολύ καλύτερη έγινε η μπαλαρινούλα..! Καλά και ο πίνακας τέλειος! Ελπίζω να περάσετε καλά..ζηλεύω!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Όλα είναι υπέροχα! Δεν ήξερα πως τα πιάτα στον τοίχο "επέστρεψαν!" Μου θυμίζουν έντονα Ρόδο!!
Η κορνίζα μη σε χαλάει, γιατί ενώ η γαλάζια ήταν ΦΟΒΕΡΗ, η τελευταία ταιριάζει με τα νερά της θάλασσας!

Betty's Cuisine είπε...

Νομίζω κι εγώ προτιμούσα την κορνίζα στο γαλάζιο, τέλειο δέσιμο με το φωτιστικό!

Dizzy button είπε...

Όμορφα τα πιατάκια σου! Πράγματι στο zara home βρίσκεις υπέροχα σχέδια!

Unknown είπε...

Η κορνίζα με ξετρέλανε με το τελικό αποτέλεσμα και η μπαλαρίνα σου έγινε εξαιρετική! Σε φιλώ

foufoula89 είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!

kiki είπε...

Πολυ ομορφες οι αλλαγες σου!Εγιναν πολυ πιο ωραια απο την αρχικη τους κατασταση!

Αναστασία είπε...

Η κορνίζα σου έγινε πανέμορφη έτσι.

Μαιρη είπε...

Όμορφες αλλαγές!!! Ίσως η κορνίζα ήταν καλύτερη με το γαλάζιο χρώμα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα τι ταιριάζει στο χώρο σου!!
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!!! Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα!!!!

Μαριάννα είπε...

Η μπαλαρίνα σου τέλεια !Η κορνίζα είναι πιο καλύτερη με το γαλάζιο παρά όπως πριν!
Και ναι ζηλεύουμε!!!!!!!!!

Διασκέσις είπε...

Ε όχι και κατάντησε η κορνίζα!!Εμένα μ'άρεζε και πριν μ'αρέσει όμως και τώρα κι είμαι σίγουρη πως αν την ξαναπειράξεις πάλι θα μ'αρέσει (χαχαχα!!!)Τέτοιες αλχημείες με διακοσμητικά που σπάνε από κάτι "κατσικάκια" κάνω κι εγώ γιατί συνήθως, για συναισθηματικούς λόγους, δε θέλω να τα πετάω!Και ναι!κι εγώ "ζούλεψα"!!!!Φιλιάααααα

ιρινι είπε...

Εχεις εκτός από καλλιτεχνικό ταλέντο και πολύ εφευρηματική αντίληψη Ανεράιδα μου!!!!Οι μετατροπές αριστες!!!!Και η Κορνίζα τελικά οπως κατέληξε ειναι πάρα πολύ ομορφη!!!
Ετοιμάσου τώρα για τα Πασχαλινά , ξέρεις εσύ!!!

Λαμπρινή είπε...

Καλημέρα νεραιδούλα που τα μεταμορφώνεις όλα!Η μπαλαρίνα έγινε πολύ καλή,την έσωσες !!Η κορνίζα μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει περισσότερο τώρα.Δεν νομίζω οτι πρέπει οποσδήποτε,φωτιστικό και πίνακας να έχουν το απόλυτα ίδιο χρώμα...Μου αρέσει που σπάει το γαλάζιο της κορνίζας και συγχρόνως δένει και με το φωτιστικό!Και με κρακελέ(στο ίδιο χρώμα)φαντάζομαι ότι θα δίχνει το ίδιο όμορφα!Πολλά φιλιά!

love2love είπε...

εμενα μου αρεσε η κορνιζα αν της δωσεις και ενα παλαιακο στιλ μπορει να ειναι καλυτερα

Magdalene B. είπε...

Ανεράιδα μου και η μπαλαρίνα μα και η κορνίζα έγιναν πολύ όμορφα!γιατί δε σου άρεσε η κορνίζα?εγώ νομίζω της πήγε πολύ όπως έγινε!

Jolly είπε...

Μετά τις μεταμορφώσεις γίναν τέλεια και ιδιαίτερα με ενθουσίασε η κορνίζα!!!Γεια στα χέρια σου!

marilia είπε...

Τελευταία δυσκολεύομαι πολύ στα μπλογκς με φωτογραφίες και στα σχόλιά τους (δε μου φορτώνουν καθόλου!). Κάτι έγινε κι απόψε και μάλλον το σχόλιό μου χάθηκε στο Διαδίκτυο.

Έλεγα ότι η κορνίζα σου μ' άρεσε πάρα πολύ και δε βρίσκω το λόγο να την "πειράξεις". Αν και οι δικές σου παρεμβάσεις πάντα προς το καλύτερο αποτέλεσμα οδηγούν. Εύγε σου! :)

Ρεβεκκα είπε...

Aneraida μου ειναι ωραιο να πειραματιζεσαι ας μην σου αρεσει το αποτελεσμα,αν και εμενα μου αρεσε.Ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σου...καλο μηνα σου ευχομαι...

lourdi lourdaki είπε...

KAΛΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!
ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

Ειρηνη Σ είπε...

Ανεραιδα καλο μηνα
οι ...παρεμβασεις σου ειναι πολυ ομορφες
φιλια

Mobile app development company είπε...

Crafted by innovation enthusiasts and coding virtuosos, our Android App Development Company stands as a beacon of digital craftsmanship. With an unwavering commitment to transforming ideas into immersive experiences, we blend cutting-edge technology with artistic flair.

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails