12.12.11

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό: στολιδάκια από ζυμάρι


Η Φανή μου έστειλε πανέμορφα στολιδάκια από ζυμάρι. Η ίδια γράφει: "Το όνομα μου είναι Φανή και ξεκίνησα και εγώ να κάνω αυτές τις μικρές δημιουργίες μου φέτος προκειμένου να ξεφύγω από την μιζέρια στην οποία μας έχουν οδηγήσει όλες αυτές οι εξελίξεις στην Ελλάδα!Έτσι ανακάλυψα ένα ταλέντο μου το οποίο δεν ήξερα χρόνια τώρα.
    Σας στέλνω κάποιες από τις δημιουργίες μου θέλοντας και εγώ να συμμετάσχω στον όμορφο διαγωνισμό σας!
    Η σημερινή κατάσταση της χώρας μας και όχι μόνο οδηγεί αργά και σταθερά αν όχι όλους μας τους περισσότερους από μας στην τρέλα..Πρέπει λοιπόν καθένας από μας να βρει τρόπους διαφυγής. Έτσι πρέπει όλοι να βρούμε τρόπους χαλάρωσης μέσα από μικρά και οικονομικά πράγματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας στο σπίτι μας με πράγματα που στην καθημερινότητα μας μπορεί και να πετάμε. Οι δικές μου δημιουργίες είναι απο ζυμάρι. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να τα φάει διότι η κατασκευή τους γίνεται από αλεύρι,αλάτι και νερό και αφού ψηθούν "κοκαλώνουν". Είναι όλα από ζυμάρι εκτός από το χιονανθρωπάκι και τον μαύρο τάρανδο που είναι από πηλό.Το σπατάκι είναι ένα κανονικό γλύκισμα το οποίο είναι από μπισκότα κανέλας, γλασο και παιδικά καραμελάκια.
    Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες του διαγωνισμού."








Υπέροχα τα στολιδάκια σου!! Στο άμεσο πρόγραμμα έχω κι εγώ τα στολίδια από ζυμάρι, καθώς είναι μια εξαιρετική ασχολία για τα παιδιά!! Σε ευχαριστώ πολύ και καλή τύχη στο διαγωνισμό!!

2 σχόλια:

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ολα πανεμορφα μπραβο...

maya =^o^= είπε...

είναι όλα πανέμορφα..πόσο δίκιο έχει η φανή!!η τέχνη είναι ψυχοθεραπεία!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails