18.12.11

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό: το παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη

Για το τέλος άφησα μια πολύ όμορφη, παραμυθένια για την ακρίβεια κατασκευή! Το σπίτι του Άη Βασίλη!! Δημιουργός του η Άννε, μια ιδιαίτερα ταλαντούχα κοπέλα.....Η ίδια μου γράφει:

 ¨"Ασχολούμαι ερασιτεχνικα με τις μινιατούρες και τα κουκλόσπιτα και ετσι φετος έφτιαξα το "ΣΠΙΤΙ του Αγ.Βασίλη στα σύννεφα"! Και είπα...να σας το στείλω! 
το μπλογκ μου ειναι mikropragmatakia.blogspot.com
Το σπιτάκι  Εχει : Υπνοδωμάτιο με κρεββατι έλκηθρο, κουζινα με φουρνο, ραφια και πάγκο, σαλόνι με τζακι, ραφια, γραφειο, και αποθήκη ξύλων! Πάνω στη σκεπή ειναι ο ουρανός , ετοιμάζεται το μεγάλο έλκυθρο με τα δώρα! Επίσης υπάρχει ενα μικρό χιονισμένο χωριό! 
Όλες οι κατασκευές μου ειναι από υλικά ανακύκλωσης, φτιάχνω μόνη μου ότι βλέπετε μες στο σπιτάκι- εκτός από ελάχιστα πραγματάκια ( τα παιχνίδια), τα οποία είτε βρίσκω σε μπαζάρια είτε μου φέρνουν φίλοι ..."για να τα κάνω κάτι"! . Οι διαστάσεις ειναι: 90εκ Χ 45εκ Χ 35 εκ.
Ευχαριστώ για την ευκαιρία να δειξω τα "μικροπραγματακια" μου....και ευχομαι Καλά Χριστούγεννα!! "





Υπέροχη δουλειά, Άννε....πραγματικά υπέροχη! Σε ευχαριστώ πολύ! Απολαύστε τις εικόνες!!


















Ο διαγωνισμός έχει ήδη κλείσει.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ, ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΥΝΑΤΕ!!!! Δείτε όλες τις υπέροχες συμμετοχές στο τέλος αυτής της ανάρτησης.....Αύριο θα γίνει η κλήρωση, οπότε έχετε το νου σας, να μου δώσετε γρήγορα τα στοιχεία σας οι τυχερές, ώστε να προλάβω να στείλω εγκαίρως τα δωράκια.....

8 σχόλια:

Διασκέσις είπε...

Αααα πολύ όμορφο το σπίτι του Αη Βασίλη!!!Φαντάζομαι θα έχει πολλή δουλειά γιατί όλα τα δωμάτια έχουν και την απαραίτητη διακόσμηση!!!Το αποτέλεσμα τέλειο!!!

Anna είπε...

ευχαριστώ πολύ για το δημοσίευμα!! Χαίρομαι που σας αρέσει! Πίστεύω όλες οι κατασκευες ειναι ιδιαίτερα όμορφες και παντού φαίνεται με πόση αγάπη γίνανε!!!

Κατερινα Α. είπε...

Νομιζώ οτι είναι η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη κατασκευή!Μπράβο!

Eustathia είπε...

Νομίζω πως το καλύτερο μας το άφησες για το τέλος!!! Είναι καταπληκτική η κατασκευή της Άννε!!!Μπράβο της και μπράβο και σε εσένα Ανεραϊδα μου που οργανώνεις τόσο όμορφους διαγωνισμούς!!! Φιλιά πολλά και καλές γιορτές!!!

Anastasia Dimitriadou είπε...

ειναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aspa είπε...

Υπέροχο!!! Τόση λεπτοδουλειά...Συγχαρητήρια Άννα!!!

Anna είπε...

ευχαριστώ πολύ!! να ειστε καλά! Και καλές και όμορφες γιορτές!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Παρα πολύ όμορφη κατασκευή με μερακι αγάπη και πολύ δουλειά μπράβο!!! η ωραιώρερη..κατασκευή!!!! φιλακια και καλές χαρούμενες γιορτές!!!! καλα Χριστούγεννα!!! φιλακια

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails