28.8.12

Ενα ....ποντικάκι από τη Νάντια

Τη Νάντια και τα καταπληκτικά της καδράκια την ξέρετε φαντάζομαι οι περισσότεροι......από την πρώτη στιγμή που είδα τις ζωγραφιές της, τις θαύμασα και τις ξεχώρισα.....σχέδια τρισχαριτωμένα και ασυνήθιστα, που έχουν μια αφοπλιστική ζωντάνια και παιδικότητα, άψογα χρώματα και λάμψη.....ακριβώς όση χρειάζεται, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο! Τα ωραιότερα καδράκια Sarah Key που έχω δει! Αλλά και πανέμορφες νεράιδες, ζωάκια, κοτούλες, προβατάκια, χελωνίτσες ακόμα και ....ποντικάκια! 

Ένα τέτοιο πανέμορφο ποντικάκι που είχε την καλοσύνη να κληρώσει πριν από αρκετό καιρό έλαβα χθες και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο!!! 

Εκτός όμως από τη δουλειά της, η Νάντια είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, δοτική και γενναιόδωρη! Και οι ζωγραφιές της είναι τόσο πανέμορφες μάλλον επειδή δε ζωγραφίζει με το χέρι της, αλλά με την καρδιά της!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ, φίλη μου, και συγνώμη κι από εδώ για την ταλαιπωρία που σε υπέβαλα να μου το στείλεις δύο φορές......πολλά πολλά φιλιά!

Τα καταπληκτικά της καδράκια θα τα βρείτε στο μπλογκ της.....
Καλό απόγευμα!

5 σχόλια:

dimitra είπε...

Πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια..

Pinelia είπε...

Με γεια! Πού όμορφο!Πάντα τέτοια!

Taelia88 είπε...

Πολύ όμορφο καδράκι, πραγματικά! Είσαι πολύ τυχερή που το κέρδισες!! Να το χαρείς σου εύχομαι!
Καλό απόγευμα!!

spoon_n_love είπε...

Ξέρεις κάτι με έκανες και δάκρυσα ( τελικά είσαι απίστευτος άνθρωπος). Σ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες να πλέξεις τέτοιο εγκώμιο για μένα.Είναι αλήθεια οτι ζωγραφίζω με την καρδιά μου γιατί λατρεύω τα παιδιά γιαυτό και δεν θα με δεις να φτιάξω κάτι που δεν έχει μέσα του παιδικότητα.Τα παιδιά είναι ο κόσμος μας όλος.Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι καλότυχα και υγιή και μακάρι όλοι μα όλοι οι γονείς να τους δίνουν αληθινή αγάπη γιατί για μένα τα παιδιά ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ χρειάζονται.Σταματώ να γράφω γιατί τα μάτια μου δε με βοηθούν άλλο ( ειλικρινά με έχεις συγκινήσει παρα πολύ με αυτή σου την ανάρτηση ) Εύχομαι να σε γνωρίσω κάποια στιγμή απο κοντά.Είμαι πολύ τυχερή που σε βρήκα.Καλές δημιουργίες και πολλά φιλιά στα κορίτσια σου.Σ ευχαριστώ!!!!

xeiropoiein είπε...

Συγχαρητήρια πανέμορφο!! ...έχοντας περάσει από το blog της συμφωνώ απόλυτα με τα καλά σου λόγια για εκείνη!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails