17.1.10

καθρεφτάκι ΙΚΕΑ ψηφιδωτόΤα καθρεφτάκια αυτά από το ΙΚΕΑ έχουν μεγάλη πέραση και αρέσουν σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, δίνουν τη δυνατότητα στους απανταχού crafters να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους. Καθώς το πλαίσιο τους είναι από όμορφο ξύλο, μπορείς να το ζωγραφίσεις, να το διακοσμήσεις με την τεχνική της χαρτοπετσέτας ή με ντεκουπάζ, να κολλήσεις διακοσμητικά χαρτιά, ψηφίδες ή άλλα διακοσμητικά. Εγώ επέλεξα να κάνω ψηφιδωτό, μια παιδική παράσταση απλή... Νομίζω βγήκε αρκετά ωραίο.Οι ψηφίδες είναι διαφόρων ειδών, υλικών και τιμών (βασικά ό,τι είχα έβαλα), ενώ ο αρμός είναι βαμμένος ανοιχτό ροζ.

Το ψηφιδωτό είναι πολύ ακριβή απασχόληση. Οι ψηφίδες είναι πανάκριβες! Για να φτιάξεις ένα μεσαίο έργο χρειάζεσαι πολλές συσκευασίες, που ανάλογα με την ποιότητα κοστίζουν από 3 μέχρι και 8 ευρώ! Επίσης, είναι πιθανό να χρησιμοποιήσεις καμιά δεκαριά και οι υπόλοιπες να σου μείνουν (μέχρι το επόμενο έργο βέβαια).

Το επόμενο έργο μου θα είναι ένα μεγάλο ψηφιδωτό δέντρο που θα βάλω στο τζάκι μου...Θα το ξεκινήσω μόλις ανέβω Αθήνα και ψωνίσω τα υλικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails