25.1.11

Όμορφες κατασκευές από την Αναστασία

Η Αναστασία μου έστειλε προχθές φωτο από τις πολύ όμορφες κατασκευές που φτιάχνει.

 γυάλες διακοσμημένες με window colors

 πιατελίτσα με ντεκουπάζ και κεριά
 γούρι-σπιτάκι
 αερόστατο από χαρτόνι
Η Αναστασία γράφει σχετικά:
"ΟΙ ΓΥΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ WINDOW COLORS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Η ΠΙΑΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ART POTCH ΜΕ GLITTER, ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΜΕ GLITTER WINDOW COLOR GOLD.
TO ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙ,ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΟ,ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΤΙΣ ΕΧΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ WINDOW COLOR ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ.ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΑΥΤΟΞΗΡΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΗΛΟ."


Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που μου έχουν κατά καιρούς στείλει διάφορες ιδέες και δημιουργίες τους. Μάλιστα, σκέφτομαι να εγκαινιάσω μια ενότητα με τα δικά σας έργα, για να συγκεντρωθούν όλα εκεί....Όποια κοπέλα λοιπόν ασχολείται, αλλά δεν έχει (ακόμα) ιστολόγιο ή ιστοσελίδα για να δείξει τη δουλειά της, μπορεί να μου στείλει φωτο από τα έργα της.....Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στην ενότητα "Οι δικές σας δημιουργίες" (ή κάπως έτσι), θα μας προκαλέσουν να σχολιάσουμε και θα μας εμπνεύσουν!

Τέλος, να μην ξεχάσω  να ευχαριστήσω τη Manousina και το πεντανόστιμο ιστολόγιό της για το βραβείο που μου έκανε την τιμή να μου δώσει....

17 σχόλια:

Διασκέσις είπε...

Ωωωωωωωω!είναι πανέμορφα όλα!το αερόστατο τέλεια ιδέα και οι γυάλες με τα window colors ονειρεμένες!μπράβο και πάλι μπράβο στην Αναστασία!εε και σε σένα που όλο μας δείχνεις ωραία πράγματα και μας εμπνέεις έτσι κι αλλιώς!φιλιά

Unknown είπε...

Πραγματικά υπέροχα!!!!! Εμείς ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σου στο blogging & creating!!!Είσαι καταπληκτική (μήπως διάβασες τα e-mails σου πρόσφατα?)

Σε φιλώ

Rena είπε...

Όμορφες κατασκευές,μπράβο στην Αναστασία!

Marina είπε...

Τι καλόκαρδο κορίτσι που είσαι!!!Χαίρεσαι με τις δημιουργίες των φιλενάδων σου!!! Εγώ σε αυτό θα πω μπράβο!!! Ετσι όπως γίναμε σήμερα που ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του...

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Μπράβο στα κορίτσια που δημιουργούν ανεξαρτήτως blog, μπράβο όμως και σ εσένα που τις προωθείς και τις προβάλεις!

anthivolon είπε...

Θέλω να σε συγχαρώ γι΄αυτήν σου την πρωτοβουλία, να προβάλεις δηλαδή τις δημιουργίες κοριτσιών που δεν έχουν blog δικό τους. Να συγχαρώ επίσης και την φίλη που σου έστειλε αυτές τις όμορφες κατασκευές της!!
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σου πω ευχαριστώ...
Γιατί μπαίνω στο μπλογκ σου για να θαυμάσω πράγματα που δε θα καταφέρω να φτιάξω ποτέ κι ας με κάνεις να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω

Γιατί πραγματικά φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα
από απλά υλικά

Ηρεμώ κοιτάζοντας τις δημιουργίες σου...

είσαι φοβερή,τι να πω σε ευχαριστώ

keep walking κοπέλα μου

ιρινι είπε...

Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου, ννα φιλοξενείς δημιουργίες αλλων δημιουργών!!Ετσι εχουμε και εμείς την ευκαιρία να θαυμάζουμε αυτά τα υπέροχα πράγματα που φτιάχνουν κοπέλες σαν την Αναστασία!!!Τα συχγαρητήρια μου λοιπόν στην Αναστασία, αλλά και σε σένα!!!

χρυσάνθη είπε...

Μπράβο στην Αναστασία , αλλά μπράβο και σε σένα!!

SpIrToKoYto είπε...

πες στην Αναστασία ένα μεγάλο μπράβο...
κι άλλο ένα δικό σου για την ιδέα σου...-:))

simonmad είπε...

Όμορφες κατασκευές, κι ακόμα πιο όμορφη η ιδέα σου!

Unknown είπε...

πανεμορφες ιδεες...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πανέμορφες κατασκευές..σπούδασα βιτρώ στο Βέλγιο και κάνω ακόμα καθώς και πολύ ψευδοβιτρώ. Κάποτε έφτιαχνα τέτοιες γυάλες ( μεγάλες) για ...ψαράκια.Ζωγράφισε μια λεπτή μπουλντούρα επάνω ολόγυρα και κάτω κάνε το ίδιο σαν να ζωγραφίζεις φύκια..το ψαράκι κολυμπά στη μέση και το θέαμα είναι υπέροχο.Τα έκανα στο πρώτο μου μαγαζί το...1978..μπορεί και να μην είχες γεννηθεί!!!!

Ειρηνη Σ είπε...

μπραβο στην Αναστασια αλλα και σε σενα που μας γνωρισες την δουλεια της
φιλια

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Μπορω να επικοινωνησω με καποιον ωστε να παραγγειλω τις γυαλες?

Atıf είπε...

salt likit
salt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
BGP

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails