7.3.11

Το αποκριάτικο παρτάκι μας!!

Καλησπέρα σας και Καλή Σαρακοστή!! 
Το Σάββατο το απόγευμα κάναμε το παρτάκι μας, περάσαμε υπέροχα, τα παιδάκια χόρεψαν, έφαγαν, έπαιξαν, το διασκέδασαν...και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν είχαμε δυσάρεστα απρόοπτα με τις αλλεργίες μας, πράγμα που πολύ το φοβόμουνα τις τελευταίες μέρες! Τα παιδάκια ήρθαν όλα μασκαρεμένα, πανέμορφα μέσα στις στολές τους, ενώ και κάποια μεγάλα "παιδιά" (χαχα) είχαν μασκαρευτεί επίσης και έδωσαν άλλο χρώμα στη βραδιά!

Υπενθυμίζω ότι το θέμα ήταν αποκριάτικο, παρμένο από τη στολή που διάλεξε φέτος η εορτάζουσα: Σπανιόλα ή Κάρμεν όπως έλεγε η ίδια στην κλασική ερώτηση: "Τι έχεις ντυθεί;" Η προετοιμασία κράτησε λιγότερο από βδομάδα, καθώς η απόφαση για να γίνει το πάρτυ χθες ελήφθη την περασμένη Κυριακή, αφού μέχρι τότε το παιδί ήταν άρρωστο. Έτσι, δεν πρόλαβα να φτιάξω αρκετά από όσα είχα σκεφτεί, αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα κατάφερα.

Σας έδειξα ήδη στην προηγούμενη ανάρτηση κάποιες λεπτομέρειες από τη διακόσμηση σε κόκκινο-μαύρο:
το σταντ για τα κεκάκια

Η παρολίγον πινιάτα: αρχικά σχεδιάστηκε για πινιάτα, ύστερα όμως άλλαξα γνώμη γιατί δεν προλάβαινα να βρω τρόπο να την κρεμάσω χωρίς να διαλυθεί! Έτσι τη χρησιμοποίησα σαν διακοσμητικό στοιχείο στο μπουφέ, και για πινιάτα κρέμασα από το φωτιστικό ένα τεράστιο μπαλόνι που φουσκώσαμε με την ....ηλεκτρική σκούπα και γεμίσαμε με καραμέλες και σοκολάτες... Όταν το σπάσαμε έγινε χαμός: οι καραμέλες και τα σοκολατάκια πετάχτηκαν παντού!!! Και η εορτάζουσα έβαλε τα κλάματα.....γιατί τρόμαξε!
 το περί ου ο λόγος μπαλόνι
γυάλα γεμάτη με μαρς μέλλοους και στολισμένη με τη γνωστή κορδελίτσα
 τι άλλο από κόκκινα λουλούδια στο βάζο....
 και η γωνιά με την πρόχειρη διακόσμηση που σας έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση
 τα κλαδιά στο βάζο με τα χρώματα του πάρτυ

Δυστυχώς από το μπουφέ και τα φαγητά δεν έχω ούτε μια φωτογραφία! Μόνο χθες κατόρθωσα να βγάλω όσα μείνανε....Είχα: τυρόπιτα, αρνί στο φούρνο και πατάτες που έφτιαξε η μαμά μου, χορτόπιτα και μακαρόνια με ανθότυρο που έφτιαξε η πεθερά μου, σουβλάκια που έφτιαξε το σουβλατζίδικο (χαχα) και άντε, έφτιαξα κι εγώ μερικά: κεφτεδάκια, παστίτσιο, μακαρονοσαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά, μακαροσοσαλάτα με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα, ρολάκια με ντομάτα και πιπεριά, κολοκυθοπιτάκια.... Από γλυκά είχαμε την τούρτα, κεκάκια, γαλακτομπούρεκο και μπουρεκάκια της πεθεράς μου.




Τα δωράκια για τα παιδιά ήταν χειροποίητα, τουλάχιστον για τα κοριτσάκια.....Το ευτύχημα είναι ότι στον κύκλο μας τα περισσότερα παιδάκια είναι κορίτσια....έτσι μπορώ να δημιουργώ κάθε φορά ό,τι ροζ και κοριτσίστικο μου ΄ρχεται στο κεφάλι....σίγουρα θα βρει ανταπόκριση, χαχα..... Στο πάρτυ είχαμε λοιπόν 10 κοριτσάκια και 3 μόνο αγοράκια.....Στα τελευταία πήρα αυτοκίνητα Μακουίν, που χρωματικά τουλάχιστον ταίριαζαν με το θέμα μας, στα κοριτσάκια όμως άφησα ελεύθερη τη δημιουργικότητά μου. Έφτιαξα από μία φούστα tutu, ένα βέλο και μία βεντάλια για την κάθε μια! Έτσι  θα μπορούν του χρόνου να ντυθούν κι αυτά Σπανιόλες!!









Πολύ σύντομα θα βάλω οδηγίες για το πώς τα έφτιαξα....

Τώρα να σας δείξω την τούρτα και να σας πω τα βάσανά μου....Από την αρχή η υπόθεση της τούρτας ξεκίνησε στραβά.....Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά: Η ιδέα ήταν να φτιάξω μια τούρτα Σπανιόλα με ζαχαρόπαστα. Επειδή όμως η ζαχαρόπαστα προϋποθέτει το εσωτερικό να είναι σφιχτό και στητό σαν κέικ κι εγώ ήθελα τούρτα-τούρτα σκέφτηκα η κούκλα να μπει μέσα σε κέικ και όλο μαζί να πατήσει πάνω σε μια κανονική τούρτα σοκολάτα, πολύ σκούρα έως μαύρη για να ταιριάζει χρωματικά με το θέμα. Πολύ φιλόδοξο εγχείρημα! Ξεκίνησα λοιπόν από την προηγούμενη το μεσημέρι να ετοιμάζω ταυτόχρονα και τα δύο επίπεδα. Έψησα τρία παντεσπάνια για το πρώτο επίπεδο, από τα οποία μου κάηκε το ένα! Έφτιαξα κι ένα κέικ για το δεύτερο επίπεδο. Αφού σιρόπιασα το πρώτο παντεσπάνι έβαλα κρέμα ζαχαροπλαστικής και πρόσθεσα και το δεύτερο. Μέχρι εδώ καλά....είχα όμως τη φαεινή ιδέα μετά (αντί για να βάλω κατευθείαν τη σοκολάτα πάνω στο δεύτερο παντεσπάνι και για να ψηλώσει λίγο το δημιούργημα, αφού δε θα έβαζα τρίτη στρώση) να προσθέσω κρέμα κακάο....Καλά κακά την έβαλα και το έβαλα να κρυώσει....Το σχέδιο ήταν μετά να μπει η σοκολάτα....Πού να κάτσει όμως η σοκολάτα πάνω στην κρέμα;! Επουδενί! Μόνο έτρεχε και χυνόταν στα πλάγια και κόντευε να μου διαλύσει ολόκληρη την τούρτα στα εξ ών συνετέθη!!! (δεν έχω τσέρκι όπως καταλάβατε). Αυτά γίνονταν το πρωί της ημέρας των γενεθλίων....φαντάζεστε τα νεύρα και το άγχος μου! Εντωμεταξύ, ανακαλύπτω ότι τα πόδια της Μπάρμπι που είχα αγοράσει για την τούρτα δε βγαίνουν (ό,τι είχα πάθει δηλαδή και στα περσινά μας γενέθλια με τις ατέλειωτες ποδάρες της Μπάρμπι, οπότε και τελικά αναγκάστηκα να προσθέσω κι άλλη μια μικρή τούρτα πάνω στην τούρτα!). Ηθικόν δίδαγμα: οι φτηνές  πλην όμως τίμιες κούκλες που αγοράζω κάθε φορά για τις τούρτες δε βολεύουν, καθώς τα πόδια τους δεν μπορούν να βγουν χωρίς η κούκλα να καταστραφεί! Ευτυχώς αυτό το πρόβλημα λύθηκε εύκολα: πήρα τη Χιονάτη που είχα ντύσει με ένα κόκκινο φόρεμα και την είχα στολίσει πάνω στο cupcake stand και τη χρησιμοποίησα για την τούρτα.  Έβγαλα τα πόδια της και την έμπηξα στο κέντρο του κέικ, αφού το παραγέμισα με ζαχαρόπαστα. Στη συνέχεια έφτιαξα ένα κόκκινο φόρεμα από ζαχαρόπαστα και της το έβαλα. Της έβαλα κι ένα κόκκινο λουλούδι από γκοφρέ χαρτί στα μαλλιά Χρειαζόταν όμως και μερικά μαύρα στοιχεία. Ευτυχώς είχα προνοήσει να αγοράσω μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής! Αμ δε, το χρώμα δεν ήταν ακριβώς μαύρο αλλά μοβ!! Αηδία όπως μου είπε η κόρη μου! Της έκανα λοιπόν μόνο το μπολερό και μετά εγκατέλειψα την ιδέα για περαιτέρω....Το κομμάτι που είχα κάνει μοβ δεν το πέταξα, το έβαλα στο κέντρο του κέικ για να μπήξω την κούκλα, όπως σας είπα και πριν (δεν πετάμε τίποτα....)

Μ' αυτά και μ' αυτά ήρθε μεσημέρι.....Η μορφή της τούρτας μου ήταν άθλια: η επιφάνεια της βάσης δε βλεπόταν καθώς το γλασάρισμα δεν είχε πετύχει, ενώ στα πλάγια κατέρρεε....χρειαζόταν επειγόντως υποστήριξη! Επιστρατεύτηκε οτιδήποτε θα μπορούσε να τη στηρίξει.....όταν είδα κι απόειδα ότι δεν μπορούσα να τη σώσω, έφτιαξα δυο λωρίδες από ζαχαρόπαστα, τις τοποθέτησα γύρω γύρω και τις έδεσα με μαύρη κορδελίτσα σε πολλές μάλιστα γύρες για να τη σιγουρέψω....Τούρτα αλυσοδεμένη έχετε ξαναδεί; έ, τώρα είδατε! χαχαχα

Κοιτάξτε χάλι το γλάσο....

Η κατάσταση του πάνω ορόφου δεν ήταν καλύτερη. Η ζαχαρόπαστα-φόρεμα είχε αρχίσει να λιώνει καθώς δεν την είχα βάλει στο ψυγείο, ενώ η κούκλα στην κορυφή έγερνε επικίνδυνα....Είπαμε,χορεύτρια κάναμε, όχι τον πύργο της Πίζας!

Σίγουρη πια ότι η τούρτα αυτή τη φορά θα ήταν μια παταγώδης αποτυχία το άφησα έτσι αποφασίζοντας να ασχοληθώ ξανά μαζί της μία ώρα πριν από την ώρα που είχαμε πει σε όλους να έρθουν. Είχα όμως προνοήσει να φτιάξω ένα μπαλάκι κόκκινη ζαχαρόπαστα και να τη φυλάξω μέσα σε σακουλάκι.

Στις έξι η ώρα δοκιμάζω να δω αν μπορεί η κούκλα να κάτσει πάνω στη σοκολατένια βάση, στην οποία είχα φροντίσει εκτός από τα ....δομικά έργα αντισεισμικής προστασίας με τις κορδέλες, να μπήξω και 4 οδοντογλυφίδες στο κέντρο, ακριβώς για να συγκρατούν το πάνω μέρος. Ω του θαύματος, η κουκλο-κέικ πάτησε μια χαρά και έκατσε πάνω στις οδοντογλυφίδες, χωρίς να βουλιάξει ο κάτω όροφος.....Ανεράιδα-γκαντεμιά: σημειώσατε ένα! Τώρα μπορούσα να ασχοληθώ με το φόρεμα: να τη σουλουπώσω λιγάκι γιατί όχι με Ισπανίδα χορεύτρια δεν έμοιαζε, ούτε καν με τη Σταχτοπούτα επί το έργον! Άνοιξα το μπαλάκι της κόκκινης ζαχαρόπαστας με τον πλάστη και το έκοψα σε φύλλα με τον τροχό της ζύμης: τα φύλλα έδωσαν παραπάνω όγκο στο φόρεμα και έκρυψαν τις ατέλειες. Έδεσα και μια μαύρη κορδέλα στη μέση (το μαύρο στοιχείο που λέγαμε....) και τη στόλισα με λίγα κερασάκια.....Αυτή τη φορά έκανα χώρο στο ψυγείο και την έβαλα μέσα.....κάθε πέντε λεπτά το άνοιγα για να δω αν έχει βουλιάξει....Ευτυχώς κρατήθηκε η καλή μου μια χαρά, ούτε όταν βάλαμε το κεράκι δε διαμαρτυρήθηκε!

Κι επειδή σας έπρηξα τόση ώρα με την ενδελεχή περιγραφή, να τη και την τούρτα:





Παραδόξως όλοι ενθουσιάστηκαν με το που την είδαν.....Μάλιστα πήραν το κινητό τους και την τραβούσαν φωτογραφία!! Ποιος να μου το 'λεγε το πρωί ότι θα έκανε τέτοια εντύπωση!! Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να τονίσω ότι αν υπάρχει όρεξη όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται....Με κάποιο μαγικό τρόπο η τύχη στέκεται δίπλα σε όσους κινούνται από αγάπη και καλή πρόθεση.....Έτσι το εξέλαβα εγώ  τουλάχιστον. Προχθές βράδυ ήμουν τόσο κουρασμένη και αγχωμένη, να περάσουν όλοι καλά, να εξυπηρετηθούν, να ευχαριστηθούν.....σε κάποια φάση ένιωθα τόση πίεση στο κεφάλι μου που με έπιασε πονοκέφαλος! Τα πόδια μου πονούσαν, η μέση μου πονούσε, η πλάτη μου το ίδιο......Ήμουν όμως τόσο ευτυχισμένη! Έβλεπα τα παιδάκια μου καλά και χαρούμενα, τους γονείς μας γερούς, παρά τα προβλήματα υγείας τους, όλους χαρούμενους και κεφάτους, και αισθανόμουν πραγματικά ευτυχία!!

Αυτααά!! Ζητώ συγνώμη για τη μακροσκελή αφήγηση και υπόσχομαι αύριο να τιμήσω τη Σαρακοστή με τη δική μου συνταγή για ταραμοσαλάτα.....

Και του χρόνου!!

37 σχόλια:

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Χαχαχαχα! Τι έπαθες βρε φιλενάδα, η Οδύσσεια μιας τούρτας γενεθλίων.
Μια χαρά βγήκε τελικά η τούρτα και η ζαχαρόπαστα τέλεια.
Εύγε! Παρεμπιπτόντως, να το χαίρεσαι το ζουζούνι!!!!!!!!!!!

Jolly είπε...

Συμφωνώ απόλυτα στο ότι μόνο με καλή διάθεση και μπόλικη υπομονή ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες.Κατα τα άλλα εκείνο που αναφωνώ στην ανάρτησή σου αυτή και όχι μόνο,ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ! Και του χρόνου!!!!

Ξανθή είπε...

Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου!!Τα υπόλοιπα είναι μόνο λεπτομέρειες, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση!!
Καλή Σαρακοστή!

ΒΟΥΛΑ είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥΡΤΑ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΗ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ ΤΙ ΝΑΠΩ ΛΙΓΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ... ΜΠΡΑΒΟΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑΑΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΤ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Νίκη είπε...

Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!!! Ηρωίδα, μέσα σε πέντε μέρες έκανες όλα αυτά; Τι να πω; ο θαυμασμός μου είναι δεδομένος όχι μόνο για τις ιδέες και το αποτέλεσμα αλλά και για την υπομονή και την επιμονή σου...Τα δώρα καθένα και μια στολή, η τούρτα εργο τέχνης κι όλη η διακοσμηση εξαιρετική.

Να τη χαίρεσαι και να είστε όλοι καλά και του χρόνου να ξαναγιορτάσετε!

Maria είπε...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ! ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΤΟΥΡΤΑ!

foufoula89 είπε...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ....ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΑ?.....Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ...ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ....

Rena είπε...

Υπέροχη η τούρτα και όλα τα καλούδια τα κοριτσίστικα δωράκια πολύ τα ζήλεψα!
Να τα εκατοστήσει η μικρούλα σου!
Καλή Σαρακοστή!

eudokia είπε...

στο εχω ξαναπει!!εισαι φοβερη!! εκατσες κι εφτιαξες 10 φουστες tutu;;;;; και για να μην πω για ολαααα τα αλλα!!
οσο για την τουρτα ,εμενα μου φανηκε τελεια!!και του χρονου να ειστε καλα!!!

Magdalene B. είπε...

να χαίρεσαι την κορούλα!εγώ τα βρήκα όλα υπέροχα!και ναι, η τούρτα γέρνει, με χάρη όμως!είναι μια χαρά!και γω θα τη φωτογράφιζα!καλό βράδυ!

ιρινι είπε...

Πάρτυ υπερπαραγωγή!!!!Ολα στην εντέλεια τα βρίσκω, μα το σπουδαιότερο ειναι οτι εδωσες χαρά στο παιδί σου!!!!Να την χαίρεσαι , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

λΕλένη είπε...

Ευρηματική όπως πάντα! Η τούρτα ήταν αυτονόητο ότι θα έκλεβε τις εντυπώσεις, όπως και το πάρτυ που είμαι σίγουρη ότι θα έμεινε αξέχαστο! Και τα 2 σχόλια μου είναι ότι μόνο "μερικά" δεν μπορείς να πεις όσα έφτιαξες για το μπουφέ! Εννοείται ότι όταν έχεις καλή διάθεση και κέφι ξεπερνάς τις δυσκολίες! Πόσο μάλλον εσύ! Και του χρόνου!!

feysjewel είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ!ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!

χρυσάνθη είπε...

Να τη χαίρεσαι!!!Πολύχρονη και καλόστρατη!!!
Ανεραϊδούλα μου είσαι απίθανη ,ασίγαστη,δημιουργικότατη και τέρας υπομονής!!!!
Μπράβο σου για όλα!!!Η τούρτα φανταστική!!!!!!

Ρούλα είπε...

Όντως "η οδύσσεια μια τούρτας..."! Αλλα έχεις δίκιο..Όταν υπάρχει όρεξη και υπομονή όλα τελικά γυρίζουν με το μέρος σου! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ βγήκαν! Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά Ανεραιδούλα! Να την χαίρεσαι την κούκλα σου! Πάντα γεροί να είστε να οργανώνετε τέτοια εκπληκτικά πάρτυ να το γιορτάζετε...!

Διασκέσις είπε...

καταρχήν να χαίρεσαι την κούκλα σου ,να είναι γερή και να τα εκατοστήσει!!!(Σημ εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι πιο μεγάλη;;;!!!)Κατά δεύτερον σε μια εβδομάδα μέσα κατάφερες να μεταποιήσεις παλιές κατασκευές(αυτό φαντάζομαι για σένα θα ήταν εύκολο!)να φτιάξεις 10 tutus,να μαγειρέψεις ,να κάνεις την τούρτα ...τί να πω;;;Μάτι φοράς;;;;
Όσο για την τούρτα αν μας έβαζες πρώτα τη φώτο και μετά μας περιέγραφες τί τράβηξες για να γίνει προσωπικά ΔΕΝ ξέρω αν θα σε πίστευα!!χααχα!Έγινε ΤΕΛΕΙΑ!!!!Δύσκολες γυναίκες οι σπανιόλες βρε παιδί μου!!Χαίρομαι που ανταμείφθηκες με την ευτυχία των παιδιών σου και των γονιών σας!!Τέλεια αίσθηση που σου εύχομαι να νιώθεις πάντα και για πολύυυυ καιρό!!!φιλιάαα

NANTIA είπε...

Αχ βρε Ανεράιδα μου, χαρά στο κουράγιο σου! Είδες, τι σου κάνει η αγάπη!!! Να τη χαίρεστε την κούκλα σας! Ελπίζω να ξεκουράστηκες λιγάκι, μετά την μεγάλη περιπέτεια! Περιμένουμε την ταραμοσαλάτα, ε;;!!!
Φιλιά πολλά!

Μαιρη είπε...

Να τη χαίρεστε κ να είστε καλά κ του χρόνου!!!
Είσαι απίστευτη! Για όλα!!! Από τις ετοιμασίες του σπιτιού σε κόκκινο κ μαύρο! Την τούρτα κ την υπομονή σου! Τα δωράκια για τα κοριτσάκια!!! Ένα μεγάλο μπράβο!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Ανεράιδα μου τι πέρασες αλλά τελικά η δημιουργικότητα σου και η δεξιότητες σου σε δικαίωσαν!! Μου άρεσαν όλα και ειδικά τα δώρα που έκανες στα κοριτσάκια είναι φανταστικά!!! Περιμένω με ανυπομονησία τις οδηγίες!!!

simonmad είπε...

Υπερπαραγωγή για άλλη μια φορά και η επιτυχία εγγυημένη! Πού να είχες και περισσότερο χρόνο από μια βδομάδα δηλαδή... Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου και ειλικρινά, μα ειλικρινά, θέλω να σε δω χρόνια αργότερα, τι θα κάνεις αν έρθει η ώρα και παντρευτεί κάποια από τις μικρές. Σιγά μην αφήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ξένα χέρια! Να είσαι πάντα γερή και να δίνεις πάντα με τον ίδιο τρόπο στους δικούς σου.

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Εαν δεν έγραφες ολη την περιπετειώδη κατασκευή κανένας δεν θα πίστευε εκ του αποτελέσματος το μαρτύριό σου.
Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κι εμείς οι γονείς αυτά τα άγχη νάχουμε μόνο, πως να τα ευχαρι στήσουμε. Ολα ήταν ΤΕΛΕΙΑ γιατί έγιναν με περισσή αγάπη
Καλή Σαρακοστή και πάντα χαρές!

my craft and art creations είπε...

Να χαιρεσαι την μικρούλα σου!
Πάντα καλότυχη και χαρούμενη να ειναι!!
Τα έκανες όλα καταπληκτικά μπράβο σου!!
Καλή σαρακοστή!!

Μarion, είπε...

Ολα ήταν πάρα πολύ ωραία. Και κάποιες αναποδιές είναι μεσα στο πρόγραμμα, που ομως δεν φαίνονται.
Οι βεντάλιες φοβερές
Να την χαίρεσαι την σπανιόλα σου. Ναναι γερή κι ευτυχισμένη

Φιλιά

love2love είπε...

βρε ας περασατε καλα και ας ειναι το γλασο χαλια

Ελευθερία είπε...

δεν ξερω τι να πω και τι να πρωτοσχολιάσω!!!!
καλα τα δωράκια μαγικά, οι βεντάλιες, οι φουστίτσες όλα απίθανα!!!
όσο για την τούρτα...νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε δικαίωσε!!! υπερόχη έγινε πιστεύω ότι και γευστικά θα ήταν απίστευτες!!!
χίλια και δυο χιλιάδες μπράβο!!!!!!

Maria είπε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!!στο τέλος δικαιώθηκες το αποτέλεσμα άψογο!!!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τους δικούς σου και του Χρόνου με υγεία!!Καλή Σαρακοστη!!

Andria είπε...

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να είναι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη...Ήταν πολύ όμορφα όλα!!!

Marie είπε...

Μπράβο Ανεράιδα!!! Πολλή δουλειά και καλή!!! Να τη χαίρεσαι και να'στε πάντα όλοι καλά!!!

Μαριάννα είπε...

Να χαίρεσαι την μικρή σου!!Τι αγωνία πέρασες με την τούρτα!ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! Αυτό που είναι έκπληξη είναι οτι θα ξετρελάθηκαν και τα μεγάλα παιδιά (γονείς) βλέποντας τέτοια πράγματα!!!

Δέσποινα είπε...

Να'σαι καλά και να τους χαίρεσαι όλους εορτάζοντες και μη!
Όσο για την τούρτα εμένα αυτή είναι η ιστορία από όλες τις φιλόδοξες τούρτες που φτιάχνω,πρώτα ένα σωρό αναποδιές που σε κάνουν να λες " δεν ξαναπιάνω στα χέρια μου μίξερ " και μετά βγαίνουν καλές και αρέσουν σε όλους!

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Η τούρτα έκλεψε την παράσταση! Και η εμφάνιση τελικά,αλλά περισσότερο η προετοιμασία της!
Οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο στα δύσκολα να βρίσκουμε πάντα λύσεις τελικά!
Να σου ευχηθώ και εγώ να χαίρεσαι την κόρη σου!

Κατερινα είπε...

εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!δεν θα σχολιασω μεμονωμενα ...ειναι ολα υπεροχα!!!!!!

Ανεράιδα είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια και για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια!! Φιλιά σε όλες!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Όπως πάντα..όλα είναι τέλεια!!!Να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου!!!Δε μου λες όμως..πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτα????

Ειρηνη Σ είπε...

Ανεραιδα μου καλη γεια στα χερια σου
ολα ειναι ομορφα
να χαιρεσαι τις ζουζουνες σου και να εχουν καλη τυχη στην ζωη τους

Λαμπρινή είπε...

Όλα είναι τέλεια!!Υπέροχο το θέμα και διαφορετικό απ'τα συνηθισμένα!Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου ,πάντα χαρούμενο κι ευτυχισμένο!Όσο για τη τούρτα,σε καταλαβαίνω και σε νιώθω..!Βλέπεις όμως στο τέλος όλα πάνε καλά σαν ένα μαγικό ραβδάκι να αλλάζει τα πάντα την τελευταία στιγμή!Και αυτό γίνεται γιατί υπάρχει πολύ αγάπη γι'αυτό που κάνεις και εσύ είχες απεριόριστη και πολύ καλή διάθεση να τους ευχαριστήσεις όλους!Να είστε πάντα καλά και κάθε χρόνο να γιορτάζετε χαρούμενα τα γεννέθλιά των παιδιών σας!Πολλά φιλιά και καλή σαρακοστή!

Κηπολόγιο είπε...

Πολύ ωραίο και πρωτότυπο το θέμα "Ισπανία" όταν όλα τα παιδικά είναι πλέον ολίγον τι μονότονα ροζ συννεφάκια, καρδούλες, λουλουδάκια!
Πολύ ωραία ιδέα!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails