6.4.11

Ραβδάκια από πηλό, τούρτα Μπάρμπι και diaper cake από τη Μάρβι

Η φίλη Μάρβι είχε την καλοσύνη να μου στείλει φωτογραφίες με διάφορες δημιουργίες που εμπνεύστηκε από τη σελίδα:νεραϊδένια ραβδάκια από πηλό (βλέπε οδηγίες εδώ)


 τούρτα Μπάρμπι (δείτε την Οδύσσεια μιας τούρτας εδώ, κι αν δε θέλετε να καταντήσετε κι εσείς... Οδυσσέας, φροντίστε να προμηθευτείτε μια κούκλα της οποίας τα πόδια βγαίνουν χωρίς να χαλάει)


κι ένα diaper cake, μια τούρτα από πάνες δηλαδή, ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό δώρο για ένα νεογέννητο μωράκι! Σε ευχαριστώ πολύ Μάρβι, οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες!!

Εκτός από γλυκύτατο είναι και πολύ χρήσιμο και πρακτικό, καθώς αποτελείται από πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα από τις πρώτες κιόλας μέρες του νεογέννητου! Στις εποχές που ζούμε αυτό νομίζω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μπορούμε να το φτιάξουμε ακόμα κι αν δε μας περισσεύει χρόνος να κατέβουμε στην αγορά, με μια επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ βρίσκουμε εύκολα ό,τι χρειαζόμαστε ....πάνες και κάποια από τα παρακάτω: χτένες, βούρτσες, ψαλιδάκι για τα νύχια του, κουβερτούλες, σελτεδάκια, αρκουδάκια, μουσικά παιχνίδια, μαλακά παπουτσάκια ή παντοφλάκια, κρεμαστρούλες για το δωμάτιό του, πετσετούλες, αφρόλουτρα, κρέμες για το σύγκαμμα, σαμπουάν, σαπουνάκι, σφουγγάρι κλπ κλπ. Όλα τα παραπάνω ή ό,τι άλλο φανταστούμε ότι θα χρειαστεί η νέα μαμά δεμένα και αμπαλαρισμένα με εντυπωσιακό τρόπο!!

Μικρή συμβουλή που άκουσα και μ' άρεσε: κόψτε κάτι από το δώρο για το μωρό και πάρτε κάτι και για τη μητέρα...κρύψτε το μέσα στο diaper cake.....όσο μικρό και ασήμαντο και να είναι, σίγουρα θα κάνει καλό στην ψυχολογία της που είναι ιδιαίτερα εύθραυστη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο! 

Καλό απόγευμα σε όλους!!
Μην ξεχνάτε τη συνάντηση στο Ηράκλειο το Σάββατο που μας έρχεται!!

18 σχόλια:

Elena είπε...

Eμπνέεις , κοριτσάκι μου, εμπνέεις!!!! :-)

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

πολύ όμορφα όλα... Μ'αρέσει το κέηκ πολύ!!!

eleni είπε...

Aνεράιδα,πολύ όμορφα!
Το κεηκάκι όπου κι αν το δω,το χαζεύω,υπέροχο!
Φιλιά!

Διασκέσις είπε...

Μπράβο στη φίλη σου τη Μάρβι!Πολύ όμορφες δημιουργίες!Και το diaper cake πανέμορφο!Και πόσο δίκιο έχεις για το μικροδωράκι της μανούλας!Φιλιά πολλά

Βιoλέτα είπε...

Μπράβο στη Μάρβι και από μένα!Πολύ εντυπωσιακή η βρεφική τούρτα!!!

http://3el-lifecoaching.blogspot.com είπε...

Όλα τόσο όμορφα και χαρούμενα. Η Μπάρμπι όλα τα λεφτά.

Marina είπε...

Πολύ ωραία η ιδέα για το κρυφό δώρο για τη μαμά!!! Θυμάμαι πως και το δικό μου ορμονικό ρολόι είχε τρελαθεί και ήμουν μέσα στη μελαγχολία και το κλαμα!!! Πόσο μακρινά μου φαίνονται πια όλα αυτά!!!

simonmad είπε...

Όλα όμορφα, αλλά οι αγελαδίτσες καλτσάκια(;) στην κορφή του κέικ, έγραψαν!

Rena είπε...

Mπράβο στη Μάρβι αλλά και στη δασκάλα της!!!!

EFI είπε...

Πολύ όμορφα είναι!!!

apinkdreamer είπε...

παρακαλω μπορω να εχω ενα ραβδακι; το δικο μου ειναι στον μαστορα και πρεπει επειγοντως ανεραιδα μου να κανω τα γνωστα μου ξορκια!!!

ιρινι είπε...

Καλά κάνεις και υπογραμίζης την ανάγκη που εχει και η μανούλα για λίγη προσοχή και ενδιαφέρον!!Συνήθως ασχολούναι ολοι με το νεογέννητο(φυσικό το θεωρώ), αλλα και η μάνα μόλις εχει βγει απο μια περιπέτεια!!!Ας την φροντίσουμε!!!!
Φιλάκια (να ερθης νωρίτερα το Σάββατο να πιούμε καφέ)

Μαριάννα είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!κΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΔΩΡΟ!

love2love είπε...

τελεια η τουρτα και μπραβο για το δωρο με τις πανες

spoon_n_love είπε...

Αχ πόσο όμορφα είναι όλα!!!!!

Εύη είπε...

Πόσο δίκιο έχεις! Στο πρώτο μου παιδάκι η μελλοντική νονά του μου πήρε δώρο ένα κόσμημα για το λαιμό! Το ήθελε πολύ το βαπτιστήρι και ήταν η καλύτερη φίλη μου! Χάρηκα πολύ που με είχε σκεφτεί τότε!(ήταν και η μαναδική βέβαια)

Ρεβεκκα είπε...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ.ΦΙΛΙΑ...

Ειρήνη είπε...

πολύ όμορφα..Μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails