13.12.11

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό:χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο

Η Κατερίνα μου έστειλε ένα πραγματικό κομψοτέχνημα....ένα μεγάλο πεντανόστιμο μπισκοτόσπιτο! Γράφει σχετικά: "Καλησπέρα!Τυχαία έπεσα πάνω στο καταπληκτικό blog σου και ειπα να στείλω το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μου για τον διαγωνισμό.Το έφτιαξα  από ζύμη βρώμης (συνταγή από Παρλιάρο).Την άνοιξα σε φύλλο και έκοψα όλα τα κομμάτια με την βοήθεια χάρτινου πατρόν από αντικολλητικο χαρτι και απλα έψησα και κόλλησα με γλάσο άχνης-ασπραδιού.Το διακόσμησα με καραμέλες, γλειφιτζούρια, πουράκια, κουφετάκια, ζελεδάκια και ό,τι άλλο λαχταράει να φάει ένα μικρό ή και μεγάλο παιδί! Καλές γιορτές σε όλους!"


Εξαιρετική δουλειά, Κατερίνα!! Καλή τύχη και καλές γιορτές!!


Να πω ότι αυτή η συνταγή του Παρλιάρου είναι εξαιρετική! Πέρα από το γεγονός ότι τα μπισκότα με τη βρώμη γίνονται πεντανόστιμα, βγαίνουν και αρκετά συμπαγή ώστε να κολλήσουν με ευκολία....Εκτός από αυτά, η συνταγή είναι τόσο λεπτομερειακή και πλήρης, ώστε δύσκολα αποτυγχάνει κάποιος, ακόμα κι αν είναι αρχάριος.....Το υποστηρίζω με σιγουριά, καθώς είναι το πρώτο μπισκοτόσπιτο που μου πέτυχε, πριν από δυο χρόνια, κι ενώ την πρώτη φορά που επιχείρησα να το φτιάξω (με άλλη συνταγή), απέτυχα παταγωδώς! Θα τη βρείτε εδώ ακριβώς.

6 σχόλια:

Litsa είπε...

Τι χαρούμενο! Μπράβο Κατερίνα

KaPaworld είπε...

Ουάου...υπερπαραγωγή το σπιτάκι...θέλω να ζήσω μέσα του!!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

mmmmmmm....delicius

Anna είπε...

τι τέλειο!! πανέμορφο!

Δεν ειναι διαθεσιμο. είπε...

Παιδιά ψάχνω τη συνταγή και δεν μπορώ να τη βρω πουθενά!!!!!!!

Ανεράιδα είπε...

Η συνταγή και αναλυτικές οδηγίες για το μπισκοτόσπιτο θα βρεις στην παρακάτω διεύθυνση: http://aneraida.blogspot.gr/2011/12/blog-post_5305.html

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails