18.12.11

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό: μπάλες με πηλό, μπάλες με την τεχνική της μαρμαρογραφίας

Υπενθύμιση: μην ξεχνάτε, ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός τρέχει μέχρι απόψε το βράδυ, στις 12 (όπως η Σταχτοπούτα :) :) Προλαβαίνετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τέλος της σχετικής ανάρτησης!


 Η Μαγιούλα μου στέλνει άλλες δύο υπέροχες κατασκευές:

1) Διακοσμητικές μπάλες από φελιζόλ-πηλό-ακρυλικά χρώματα και πατίνα. Τις κάλυψα με ελαφρύ πηλό
και όσο ήταν ακόμη νωπές έκανα επάνω διάφορα σχέδια με κούπ ή οτι άλλο νόμιζα ότι θα έβγαζε κάποιο σχεδιο.Αφού στέγνωσαν πέρασα δακτυλοπατίνα.


2) Μπάλες για το δέντρο φτιαγμένες με την τεχνική της μαρμαρογραφίας: ρίχνουμε μέσα σε ένα δοχείο με νερό σταγόνες από 2-3  ειδικά χρώματα για μαρμαρογραφία και στη συνέχεια βουτάμε μέσα το αντικείμενο που θέλουμε να διακοσμήσουμε. Κάθε φορά που θέλουμε να βουτήξουμε στο νερό κάποιο αντικείμενο, στη συγκεκριμένη περίπτωση την μπάλα, καθαρίζουμε το νερό με μια εφημερίδα και στη συνέχεια ρίχνουμε καινούργιες σταγόνες. ΠΡΟΣΟΧΗ φοράμε γάντια,δεν ρίχνουμε τα νερά στο νεροχύτη,στρώνουμε εφημερίδες εκεί που εργαζόμαστε ,γιατί ΛΕΡΩΝΕΙ.


Υπέροχες ιδέες, καταπληκτικές μπάλες.....Ειδικά οι δεύτερες είναι από τις ωραιότερες μπάλες που έχω ποτέ δει! Σε ευχαριστούμε, Μαγιούλα, τόσο για τις ωραίες σου οδηγίες, όσο και για τις ιδέες που μας δίνεις!!

1 σχόλιο:

Διασκέσις είπε...

Πολύ όμορφες οι μπάλες με τη μαρμαρογραφία!!!!εύγε!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails