12.12.11

Τα δωράκια του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού

Είμαι απαράδεκτη....ο διαγωνισμός κοντεύει να τελειώσει (την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται, γι' αυτό βιαστείτε!) κι εγώ ακόμη δε σας έχω δείξει τα δωράκια....Θα επανορθώσω αμέσως, στο τέλος αυτής της ανάρτησης!

Κατ' αρχάς να ζητήσω συγνώμη από τις κοπέλες που μου έστειλαν με email τις συμμετοχές τους για την καθυστέρηση να τις αναρτήσω....ευτυχώς, ήταν πολλές και μου πήρε πολύ χρόνο η διαδικασία, ενώ συνεχώς λαμβάνω κι άλλες συμμετοχές....αλλά και, δυστυχώς, οι τελευταίες μέρες για μένα είναι ιδιαίτερα κουραστικές και ψυχοφθόρες, οπότε δεν είχα ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να ασχοληθώ για πολλή ώρα....

Το θετικό είναι ότι μπόρεσα το Σαββατοκύριακο να δρομολογήσω τις αναρτήσεις έτσι ώστε μέχρι την επόμενη Παρασκευή να έχουν ανέβει όλες οι συμμετοχές που μου έχετε ήδη στείλει, αλλά και κατάφερα μετά από αρκετό ψάξιμο να βρω και να φτιάξω τα δώρα του διαγωνισμού! 

Όσο για τις συμμετοχές σας, αυτές που δε χορταίνω να βλέπω ανοίγοντας τον υπολογιστή, τι να πω! Έχουν ξεπεράσει τις 170 και διαρκώς προστίθενται κι άλλες!! Χώρια αυτές που ανεβάζω εγώ η ίδια και θα τις προσθέσω μαζεμένες! Πολύ χαίρομαι που βλέπω τόση έμπνευση και όρεξη για κατασκευές! Και είναι απίστευτο πόση φαντασία, εξυπνάδα, μεράκι και ταλέντο κρύβει η κάθε δημιουργία!!! Είδα απίστευτες, καταπληκτικές ιδέες!! Άψογες δημιουργίες σε κάθε τους λεπτομέρεια!! Ευφάνταστες, πολύχρωμες κατασκευές για παιδιά!! Και προσπάθεια, συνεργασία, επιμονή, χαρά και αγάπη σε κάθε δημιουργία!!!  Μπράβο σε όλες σας, η δημιουργικότητά σας πραγματικά μπορεί να δώσει το μήνυμα ότι τελικά έχουμε απέραντες δυνατότητες οι άνθρωποι, ειδικά οι γονείς, οι μανάδες, ότι είναι δυνατόν μόνο με τη δική μας την προσπάθεια να αλλάξουμε λίγο τα πράγματα γύρω μας, να βελτιώσουμε τον κόσμο μας! Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε το δικαίωμα να παραιτούμαστε, να απογοητευόμαστε!

Όσοι δε μου στείλατε ακόμη τη συμμετοχή σας, βιαστείτε!! Μια εβδομάδα έμεινε μόνο!!

Τα δώρα για το διαγωνισμό είναι τα εξής:

ένα ξωτικό 


ένας Άη-Βασίλης

ένα ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό νεραϊδούλα και μερικές χαρτοπετσέτες για να το στολίσετε

ένα ξύλινο σπιτάκι πουλιού και μερικές χαρτοπετσέτες επίσης

4 χριστουγεννιάτικα καδράκια




ένα μπλοκ με φύλλα scrapbooking, μερικές χαρτοπετσέτες, δύο καρδιές από φελιζόλ (για ραβδάκια ή στολιδάκια για το δέντρο)

Ελπίζω να σας αρέσουν και ευελπιστώ να μπορέσω να φτιάξω μερικά ακόμα δωράκια, μέχρι την Κυριακή!

Και μην ξεχνάτε: έχετε ακόμα μία μόνο εβδομάδα!!!!

Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για την αγάπη με την οποία αγκαλιάζετε και το διαγωνισμό και το ιστολόγιό μου και εμένα προσωπικά στο τέλος!! Χαίρομαι πολύ που και φέτος αποφάσισα να διοργανώσω το διαγωνισμό.... Ελπίζω μόνο να το απολαύσατε κι εσείς όπως κι εγώ!

15 σχόλια:

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Πραγματικά είναι πολύ όμορφη αυτή η διαδικασία και είδαμε πολύ ευφάνταστες δημιουργίες!! Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ξεσήκωσες και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές :)

Σοφία Τσιμάρη είπε...

Εμεις πρωτοι οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω κ μια σφιχτη αγκαλια σε σενα που μας εδωσες απειρες φορες εμπνευση κ αλλες τοσες φορες καλλιτεχνικη ανησυχια κ μας φιλοξενησες στο σπιτακι σου παντα με τον καλο τον λογο...η πορεια αξιζει περισσοτερο αλλα κ τα δωρα ειναι ομορφα αναμνηστικα που σου θυμιζουν να επαγρυπνεις παντα για το επομενο δημιουργικο ερεθισμα....ΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Eva's blog είπε...

Τι όμορφα δωράκια! Σημασία έχει η συμμετοχή! Νομίζω πως πήραμε μέρος καλοπροαίρετα και έχοντας διάθεση για δημιουργία και γιατί όχι να αλαλάξουμε την διάθεση μας!Με συγκίνησες αφάνταστα με τα λόγια σου! Κρατάω αυτό!!!Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε το δικαίωμα να παραιτούμαστε, να απογοητευόμαστε!ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Φιλία είπε...

Ανεράιδα μου, πολύ όμορφα τα δωράκια σου, τα λόγια σου και μεγάλη η υπομονή σου να οργανώσεις αυτό τον διαγωνισμό με τόσες πολλές συμμετοχές...
Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ
Καλό σου βράδυ

vailie είπε...

Παρακολουθώ το μπλογκ σου από καιρό και μου αρέσει πάρα πολύ! θαθελα πολυ να μπω στον διαγωνισμο σου,μα οπως λες υπαρχει πολλη ενταση και τρεξιμο αυτες τις μερες και δεν ξερω αν θα προλαβω!
Θα βαλω τα δυνατα μου να τα καταφερω! Φιλια και καλως σε βρηκαααα!!!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Πολύ όμορφα τα δωράκια σου!!! Να είσαι καλά και Καλές Γιορτές!!!!!

Marina είπε...

Καλή μου Ανεράιδα πως μπόρεσα να ξεχάσω το διαγωνισμό σου;;;Ούτε το ανακοίνωσα στο μπλοκ μου, ούτε έβαλα τη σχετική ανάρτηση....Πάει το μυαλό μου...το πήρε ο ποταμός της καθημερινότητας!
Υπόσχομαι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να παρουσιαστώ και να αναρτήσω άμεσα το διαγωνισμό σου από το μπλογκ μου!

Rena Christodoulou είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!

Ρένα είπε...

Ανεράιδά μου ενθουσιάστηκα με το διαγωνισμό σου !!!!Γιαυτό άλλωστε και έχω τέσσερις συμμετοχές !!!!Το ευχαριστήθηκα αφάνταστα!!!!!Τα δωράκια σου, υπέροχα το λιγότερο που μπορώ να πώ!!!!Πολλά φιλιά !!!!Καλή σου μέρα!!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Πολυ ομορφα ολα τα δωράκια που εχεις ετοιμάσει! Πήραμε και πολλες ιδέες απο όλες τις κατασκευές ! Ευχαριστούμε πολύ!Καλές γιορτές!!

Ανώνυμος είπε...

Aνεράιδα μου, νομίζω πως και δώρα να μην υπήρχαν, τα οποία παρεμπιμπτόντως είναι πολύ ωραία,η διαδικασία από μόνη της είναι τόσο απολαυστική...
Να είσαι καλά.
Διονυσία

tzeni xr. είπε...

Ανεράιδα συγχαρητήρια για τον πολυ πολυ όμορφο διαγωνισμό!

Βάσια είπε...

Υπέροχα ειναι ολα!
Καλή επιτυχία σε ολες μας!

Ανώνυμος είπε...

Κορινα
Ειναι καταπληκτικη ολη αυτη η δουλεια που γινεται
Τα δωρακια σου ειναι υπεροχα
Καλες γιορτες σε ολες ευχομαι και να ειμαστε παντα καλα

Ανώνυμος είπε...

Ανεραιδα
κατι λαθος εγινε , εγω ειμαι η κορινα και πρωτη φορα προσπαθησα να στειλω σχολια

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails