31.1.12

Κρεμάστρα από παλέτα


Έχω μια αδυναμία στις κρεμάστρες.....Μ' αρέσουν γιατί βοηθούν να κρατούμε το χώρο τακτοποιημένο επιτρέποντας παράλληλα να έχουμε άμεσα πρόσβαση στα πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ταυτόχρονα, αν είναι προσεγμένες και ιδιαίτερες, αποτελούν και μια διακοσμητική πρόταση για το χώρο μας. Έτσι, δεν είναι περίεργο που έχω φτιάξει αρκετές, κυρίως για το δωμάτιο των παιδιών....

Αυτή τη φορά όμως ήθελα κάτι διαφορετικό, χωρίς ωστόσο να το καταφέρω στην πραγματικότητα.....(το διαφορετικό εννοώ)....Πάλι ρομαντική, πάλι λουλουδάτη, πάλι κοριτσίστικη μου βγήκε η κρεμαστρούλα, κι ας τη χρειαζόμουν για ένα χώρο πιο σοβαρό και ουδέτερο, το διάδρομο.

Η ανάγκη υπήρχε. Επίσης υπήρχαν τα άγκιστρα και τα πόμολα....δεν υπήρχαν όμως τα ξύλα.....Η ιδέα που είδα σε κάποιες ιστοσελίδες, να μετατρέψω δηλαδή μια παλέτα σε κρεμάστρα, με ενθουσίασε....

με ένα μικρό πρόβλημα, δεν ήξερα πού να βρω παλέτα.....ύστερα, ακόμα κι αν θα έβρισκα, πώς θα τη καθάριζα και θα τη σουλούπωνα (έβαφα κλπ) μέσα στο διαμέρισμα;; (για μπαλκόνι ούτε λόγος όπως καταλαβαίνετε με τόσο κρύο!) Έτσι επέλεξα την εύκολη λύση: αγόρασα μια μικρούλα έτοιμη....και πολύ οικονομική (ούτε 3 ευρώ από Πράκτικερ).


Χρειαζόταν μόνο να τη βάψω ή να τη διακοσμήσω κάπως, να της βιδώσω τα γαντζάκια και θα ήταν έτοιμη. Καθώς σκεφτόμουν πώς θα τη διακοσμούσα θυμήθηκα τον πυρογράφο που είχα προ καιρού αγοράσει και κρύψει σε ένα συρτάρι, χωρίς να τον έχω δοκιμάσει (ποτέ). Αποφάσισα να φτιάξω κάποια σχεδιάκια-λουλουδάκια, φύλλα, ρόδια, στάχυα- μ' αυτόν και μετά να τα βάψω. Έτσι κι έκανα. Η σωστή διαδικασία ήταν να φτιάξω τα σχεδιάκια και μετά να χρωματίσω και τα ίδια και το φόντο. Στις δύο από τις τρεις σανίδες ακολούθησα την αντίστροφη πορεία (πρώτα έβαψα το φόντο) και μετά χρησιμοποίησα τον πυρογράφο, με αποτέλεσμα να παιδευτώ αρκετά.....Η όλη προσπάθεια, καθώς και το αποτέλεσμα δε με ενθουσίασε.....θέλει αρκετή δουλειά, υπομονή, καλό χέρι και το κακό είναι ότι το ξύλο μυρίζει καθώς καίγεται....(δε μ' αρέσει καθόλου αυτή η μυρωδιά).....Δε με βλέπω να τον ξαναχρησιμοποιώ σύντομα.....Πάντως, την απέκτησα και αυτήν την εμπειρία.....

Ο πυρογράφος που είχα (από το γνωστό σ/μ που κατά καιρούς διαθέτει είδη ζωγραφικής, χόμπυ κλπ.) είχε 6 διαφορετικές μυτούλες. Τις δοκίμασα όλες.....Με κάποιες είναι πιο εύκολο να σύρεις μια ίσια ή ελλειψοειδή γραμμή, με άλλα μπορείς να κάνεις κουκίδες.... Όσο πιο πολύ πατάς τη μύτη στο ξύλο τόσο περισσότερο καίγεται το τελευταίο και τόσο πιο βαθιά η χαρακιά που αφήνει....Ωραία ιδέα θα ήταν να γράψει κανείς κάτι με αυτόν, δεν έβρισκα όμως κάτι όμορφο κι έτσι δεν έγραψα τίποτα.

Αφού λοιπόν τελείωσα με τον πυρογράφο και τα χρώματα (την έβαψα με ακρυλικά, χωρίς προετοιμασία....σε κάποια σημεία φαίνονται τα νερά του ξύλου, αλλά μου άρεσε έτσι), έπρεπε να βιδώσω τα άγκιστρα....Εύκολη δουλειά, απλώς μετράς και τρυπάς.....(Αν δεν έχετε μάθει να χειρίζεστε τρυπάνι, κάντε το! Είναι πολύ εκτονωτικό!). Κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω παντού άγκιστρα, δεν είχα όμως τόσα πολλά....αντίθετα τα πομολάκια μου είχαν περισσέψει οπότε ήταν κατάλληλη περίπτωση να ανακυκλωθούν. Αν δω ότι δε βολεύουν, που είναι και το πιο πιθανό, θα τα αντικαταστήσω.

Για να τη στερεώσουμε μπορούμε να καρφώσουμε στην πίσω μεριά δύο γαντζάκια (δύο απαραιτήτως για να μη γέρνει) ή να στερεώσουμε λίγο σύρμα.


Κι έτοιμη!


Εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω δύο τέτοιες παλετίτσες, να τις κρεμάσω όρθιες τη μια δίπλα στην άλλη, σα φράχτη, και να διπλασιάσω έτσι την επιφάνειά τους. Βαμμένες σε στυλ shabby και σε παλ χρωματισμούς θα ήταν πολύ όμορφες σε ανάλογης αισθητικής χώρο!
***
Τελευταίο αλλά σημαντικότερο: θέλω να πω σε όλες σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και την υποστήριξή σας στο ζήτημα της οικειοποίησης μέρους των αναρτήσεων και των φωτογραφιών μου, που μου εκφράσατε πραγματικά με κάθε τρόπο (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχόλια αποδοκιμασίας στα εν λόγω άρθρα, στο Facebook κλπ). Κυρίως τη Σόφη από το chezsofiworld.wordpress.com που αρχικά με ενημέρωσε, τη Μισιρλού που πήρε το θέμα όσο πιο πατριωτικά γινόταν, την Άννε και τις απίθανες μινιατούρες της που με την ευαισθησία που τη διακρίνει επικοινωνούσε συνεχώς μαζί μου, άλλες κοπέλες που μου έγραψαν για να με ρωτήσουν ή να εκφράσουν την προθυμία τους να βοηθήσουν, να με συμβουλέψουν, να με παραπέμψουν......δεν αναφέρω ονόματα γιατί είστε τόσο πολλές!!....Πραγματικά, εκείνες τις μέρες κατάλαβα ότι το κακό που προέκυψε από την υπόθεση αυτή ήταν πολύ μικρότερο από το καλό! Συνειδητοποίησα πως όσα λέγονται σχετικά με το δέσιμο, την αλληλεγγύη και τη στενή σχέση που νιώθουμε η μία για την άλλη δεν είναι γράμμα κενό....ότι η επικοινωνία μας είναι ουσιαστική και βαθιά...ότι υπάρχει στήριξη και κατανόηση ακόμα και διαμέσου αυτών των άψυχων μηχανημάτων, γιατί πίσω από αυτά βρίσκονται τις περισσότερες φορές άνθρωποι συγκροτημένοι και ώριμοι, κατασταλαγμένοι και αξιόλογοι. Αυτό το τελευταίο το διαπιστώνω ολοένα κάθε μέρα, διαβάζοντας τις αναρτήσεις σας ή θαυμάζοντας τα έργα σας.....

Να ευχαριστήσω και τη Σοφία από το γλυκύτατο http://lovelycraftplace.blogspot.com/ που μου χάρισε το παρακάτω βραβείο. Θα παίξω το συντομότερο, καλή μου!
Καλό απόγευμα σε όλους!!

47 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Παρά πολύ ωραίες οι ιδέες σου! Παντα δημιουργικές και ανεξάντλητες προτάσεις!

Nena είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΥΡΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΥΤΗ ΜΕΣΑ.... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

mary's crafts είπε...

Πολυ ομορφη η ιδεα σου και το αποτελεσμα καταπληκτικο!!! Εγω ακομα να χρησιμοποιησω τον πυρογραφο μου!!! Τωρα θα το τολμησω!!! Εχω και κατι τελαρα ξυλινα απο τον μαναβη και θα το κανω κι εγω!!!! Να΄σαι καλα Ανεραιδα μου, να χαιρεσαι το βραβειακι σου και να ξερεις οτι ολη η μπλογκογειτονια μας σε αγαπα και σε θαυμαζει!!!!!

Konstantina είπε...

τέλεια είναι!! φανταστική ιδέα!! ...και έχω μια παλέτα στην αυλή μου...χμμμμ!!!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Διακρίνω μια έλλειψη ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!! Κι εμένα ο πυρογράφος μου φαίνεται ψιλοβαρετή διαδικασία και γι' αυτό παρόλο που μπήκα αρκετές φορές στον πειρασμό, τελικά δεν τον αγόρασα ποτέ...
Χαίρομαι που έληξε το θέμα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γιατί θεωρώ πως είναι απαράδεκτο να οικειοποιείται κάποιος τον κόπο σου και να τον παρουσιάζει ως δικό του!! Η αντίδραση πάντως ήταν άμεση από τη στιγμή που διαπιστώθηκε το τί συμβαίνει... Χαίρομαι πολύ που το "η ισχύς εν τη ενώσει" επιβεβαιώνεται από την παρέα μας!!

Marina είπε...

Μόνο εσύ κάνεις τα άχρηστα, ασήμαντα πράγματα, τρομερές δημιουργίες! Ξέρεις γιατί;;; Επειδή βλέπεις τα αντικείμενα με άλλα μάτια, με τα μάτια της φαντασίας σου!!!

Unknown είπε...

Γλυκιά Ανεράιδα (ναι καλέ εγώ είμαι η Μαρια χα χα χα) έκανες πάλι το θαύμα σου!!! Καταπληκτική η κρεμάστρα!!!! Οσο για το δεύτερο σκέλος μάλλον αναφέρεσαι σε κάποιο mail που μας έστειλες για κάποια αντιγραφέα!!! Πολύ χαίρομαι που είχε θετική τροπή η όλη υπόθεση!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σου στέλνω!

Κατερινα είπε...

Ανεραιδα μου ειναι πολυ εντυπωσιακο το αποτελεσμα!!!Παντα μεσα απο το μπλογκ σου βρισκω ομορφες ιδεες!!!Τελος καλο ολα καλα...αναφερομαι στο θεμα της...υποκλοπης!Οσο για το θεμα φιλιας μεσω διαδυκτιου θα συμφωνησω μαζι σου...ενα χρονο τωρα που εχω το μπλογκ εχω βρει τοσες φιλες!αλλα εμαθα και κατι που πριν δεν το ηξερα..να μοιραζομαι ,εγινα πιο ανθρωπινη!πολλα φιλια !

Μαριάννα είπε...

Ανεραιδα μου εγινε πολυ ομορφη και χρήσιμη!
Φιλια!!!

eleni είπε...

Όπως πάντα ευρηματική,Ανεράιδα!
Τι όμορφη,που έγινε!
Πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική ακούγεται η σχεδίαση με πυρογράφο-με ξεσηκώνεις!
Φιλιά!

annettaspace είπε...

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!! Είναι το αποθημένο μου να κάνω κάτι με παλέτα..... που θα πάει, κάτι θα καταφέρω!!! Όσο για την υποκλοπή των ιδεών σου, έχω απίστευτες ανοχές, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να διαχειριστώ.... σαν κυρία!!!! είναι η αδικία. Μπράβο σου και για τον τρόπο που το αντιμετώπισες!!!

Φιλία είπε...

Πανέξυπνη η ιδέα της παλέτας - κρεμάστρας...
Και το αποτέλεσμα πολύ όμορφο.
Με τις υποκλοπές, τι μπορεί να κάνει κανείς; Δεν έχω ιδέα... Βρώμικο παιχνίδι και ασυνείδητοι αυτοί που το παίζουν!!!
Φιλιά πολλά

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

panemorfi!! GRafw greeklish giati o blogger mou ta deixnei ta ellinika koutakia!!
Filia

margarita είπε...

παρα πολυ ομορφη εγινε!!!πανεμορφα χρωματα!!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Πολύ ωραία ιδέα!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΑΝΕΡΑΙΔΑ μου η κρεμάστρα σου έγινε πολύ ωραια ..ετσι που την βλεπω εγώ ..που ειμαι άσχετη στίς κατασκευές..εσένα κορίτσι μου γιατί δεν σου άρεσε τόσο πολύ;;; ε;;; όσο για το άλλο θέμα τελος καλο...όλα καλά ....φιλακια...με γειά το βραβειάκι..σου και άλα πολλα ..σου έυχωμαι....

LittleSunday είπε...

Υπέροχη η κρεμάστρα - τέλεια ιδέα! Κι εγώ έχω ένα πυρογράφο και αναρωτιόμουν γιατί τον πήρα! Παρακολουθώ τις κατασκευές σου κι ας μη σου γράφω συχνά! Να σου πω πως κάποιους μήνες πριν, όταν έψαχνα απελπισμένα να γεμίσω το χρόνο μου ως εγκυμονούσα - αδειούχα στο google, μου έβγαινες συνεχώς μπροστά μου! Μέσα από σένα ξεκίνησα τις κατασκευές και "γνώρισα" και τόσες άλλες γυναίκες που χειροποιούν κι ότι κι αν συμβεί, εμείς (σε) ξέρουμε! ;) Προσωπικά, σ' ευχαριστώ! Φιλιά!

Eva's blog είπε...

Πολυ καλη και κοριτσιστικη η κρεμαστρουλα!Δεν εχω τολμησει να αγορασω πυρογραφο και νομιζω θελει πολλη εξικιωση...Παντως εσυ τα καταφερες μια χαρα!!!

giasmin είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

elene R. είπε...

καλημέρα, μου άρεσε πολύ η ιδέα σου και θαυμάζω την φαντασία σου! Μου έδωσες έμπνευση!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ!!!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ!!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ!!!

purpleleath είπε...

Πανέμορφη και λειτουργική!!! Μ' αρέσει πάρα πολύ! Μπράβο!!! Φιλάκια!

Magdalene B. είπε...

καλημέρα!είναι πολύ όμορφη και ναι ρομαντική και κοριτσίστικη!τι καλύτερο??καλό μήνα να έχουμε!

Ελευθερία είπε...

καλημέρα και καλό μήνα!!!
η παλέτα σου έγινε υπέροχη...και να σου πω..τωρα με την οικοδομή...έχω αρκετές ετοιμες προς χρήση!!!! (αχ θα με κυνηγησει ο αντρας μου!!!)
όσο για το αλλο θέμα με τις υποκλοπές.δεν ξερω τι να πω... το θέμα εχει παραγίνει και ειναι καλό που υπάρχει μια σύμπνοια μεταξύ μας και ενημερωνόμαστε καταλλήλως..απλα πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!! φιλια πολλά!!!!

chezsofiworld είπε...

Ανεράιδα, πολύ χαριτωμένα όλα!!Μπράβο σου ξανά και ξανά!Δε χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα, αρκεί που όλοι είδαμε πόσο βοηθάει η ομαδικότητα και το δέσιμο που λες!Αν και πιστεύω πως καλό θα είναι να βάζουμε όλες στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε λογότυπα, γιατί πολλοί είναι οι 'καλοθελητές' εκεί έξω τελικά. Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

ολα ειναι παρα πολυ ωραια,αλλα ομως καποια ειναι λιγο δυσκολο να τα φτια3εις.ααααααααααααα,να μην 3εχασω!αν μπορεις δημοσιευσε και φτια3ε αποκριατικες στολες πιο ωραιεσ απο αυτες.θελω κατι 3εχωριστω.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ.ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12 ΜΕ 14 ΕΤΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!αααα,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ...ΠΟΟΟΟΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ BB [By By]

spoon_n_love είπε...

Πολύ γλυκές οι κρεμάστρες σου.Μπράβο σου και πάλι!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

φανταστικοοοοοοοοοοο..
α.....θα το κανω κ γω μωλις λιγο γλυκανει το κρυο θ αρχισω την εξορμηση στα σκουπιδια....χαχαχαχαχαχαχχαχα γι αυτους σκουπιδια για μενα θησαυρος...ΤΕΛΕΙΑ.....Φιλακια

SpIrToKoYto είπε...

όσο και να σου φανεί παράξενο,λατρεύω τις παλέτες...
μπορείς να φτιάξεις απίστευτα πράγματα με αυτές...
στο φυσικό τους χρώμα,βαμμένες,κολλημένες,καρφωμένες,οι επιλογές και οι εφαρμογές είναι αμέτρητες...
η δική σου εξαιρετική...
φιλιά και καλό μήνα...-:))

Rena είπε...

Τέλεια η κρεμάστρα σου,συγχαρητήρια!!!
Τελικά το εν λόγω μπλογκ μόλις είδα ότι έβαλε συνδεσμό σου και πολύ το χάρηκα!
Καλό μήνα!!!

Rea είπε...

Φανταστική ιδέα Ανεράιδα!!!! Μπράβο σου!

Rea είπε...

To blog της Μισιρλού καταργήθηκε? Αν ναι θα βάλω τα κλάματα σας το λέω :(

dimitra είπε...

καλή μου ανεράιδα σε παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα και θαυμάζω τις δημιουργίες σου. θα χαρώ να σε δω να περνάς και από το δικό μου blog στο HappyLittleDots.blogspot.com

Mαρίτα Καράπη είπε...

Πολλή ωραια έγινε η κρεμάστρα σου!Οι παλέτες μου αρέσουν πολύ ως υλικό !!!Χαίρομαι που λύθηκε το θέμα ,γιατί εγώ μπήκα στο σάιτ που μου έστειλες σε μέιλ και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν.

Faidra είπε...

καλημερα ανεραιδα σε ευχαριστω για τις πολυτιμες αναρτησεις που κανεις.Σε περιμενω στο σπιτακι μου εχω ενα βραβειο για σενα!!!!!

Unknown είπε...

Πανέμορφη λειτουργική καταπληκτική πρακτική και και............................... δεν υπάρχει τέλος μπράβο σου !!!!!

Pepi είπε...

Καλόγουστη και χρηστική! Ανεράιδα, πάντα με εκπλήσσεις με τις δημιουργίες σου !

χαραυγή είπε...

Ακόμα κι ένα τόσο ταπεινό υλικό μεταμορφώθηκε σε αριστούργημα (και πολύ λειτουργικό μάλιστα)από τα χέρια σου!! Φιλιά και καλό ΣΚ!!

marileni είπε...

Παρακουλουθούμε το ιστολογιο σου εδώ και πολύ καιρό.Έξυπνες οι δημιουργίες σου και χρηστικές,ΜΠΡΑΒΟ!!!

RenaK είπε...

Πανέμορφη και πολύ ρομαντική και όχι μόνο για υπνοδωμάτιο! Συγχαρητήρια για όλες τις δημιουργίες σου, είμαι καινούργιο μέλος της μπλοκογειτονιάς και ο σύνδεσμος σου ήταν ο πρώτος που έβαλα στο μπλοκ. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει το γεγονός που αναφέρετε, μάλλον κάποιος άλλος οικειοποιήθηκε δημιουργία σου. Ένα υδατογράφημα σε κάθε φώτο που ανεβάζεις είναι πολύ χρήσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Demi είπε...

Με ξετρελλανε!!!!θα το φτιάξω και γώ!!!ευχαριστώ για την ιδέα!!!!!!φιλιά!

Phantasmagoric missions είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Phantasmagoric missions είπε...

γεια σας εστειλα πριν ενα σχόλιο αλλα βγηκε error ελπιζω τωρα να σταλει.Πολύ ωραια ιδεα και σας βγήκε ωραίο με τον πυρογράφο.είχα βαλει ενα αρθρο και εγω με ιδεες για παλετες,αλλα αναρωτιομουν που τις βρισκουν εκτος απο μαντρες ίσως με οικοδομικα υλικα?τρέχα γυρευε.Δε ήξερα οτι το πρακτικερ εχει τετοιες!ωραία
αν θελετε επισκεφτειτε και το δικό μου μπλοκ, tizitas@blogspot.com .Eγω έγινα μελος σας. καλη συνεχεια!

Αποκριατικες Στολες είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαι τόσο ευτυχής που σας άρεσε! Θα το ελέγξω τις δραστηριότητές σας!

Ανώνυμος είπε...

ωραια ιδεα. θελω να φτιαξω μια για το χωλ μου. τα επιπλα ειναι βενγκε. τι διακοσμιση προτεινεις για να μην ειναι σαν την μυγα μες στο γαλα?

Unknown είπε...

ωραια ιδεα

Ανεράιδα είπε...

Για το χωλ και σε συνδυασμό με έπιπλα βένγκε θα σου πρότεινα να τη βάψεις ασπρόμαυρη με ασημί γάντζους....δηλαδή τη μια λωρίδα ξύλου άσπρη την άλλη μαύρη....εναλλάξ. Θα είναι πολύ εντυπωσιακή! Άλλη λύση είναι να τη βάψεις ασημί με επίσης ασημί γάντζους....Θα γίνει πολύ όμορφη! Καλή επιτυχία και, αν την κάνεις τελικά, στείλε καμιά φωτογραφία να τη δούμε....

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails