14.5.12

Βιβλίο ευχών για γάμο και βάφτιση

Η Δέσποινα ετοιμάζει τη βάφτιση της μικρούλας της αλλά και το θρησκευτικό της γάμο για το Σεπτέμβρη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής αποφάσισε για συναισθηματικούς λόγους, αλλά και για οικονομία, να φτιάξει όσα μπορεί μόνη της.....Το πρώτο δείγμα, όπως θα δείτε παρακάτω, τη δικαίωσε απολύτως!! Το αποτέλεσμα είναι ένα πανέμορφο βιβλίο ευχών ή αλλιώς η μετατροπή ενός τετραδίου σε βιβλίο ευχών. Χρειάστηκε ένα όμορφο χαρτί  για το εξώφυλλο, μερικά ταιριαστά αυτοκόλλητα και λευκή κόλλα που όταν στεγνώνει γίνεται διάφανη.


Έντυσε με το χαρτί το εξώφυλλο ενός τετραδίου, όπως κάνουμε για τα βιβλία και τα τετράδια των παιδιών μας (περίπου).

Στη συνέχεια κόλλησε μερικά διακοσμητικά στο εξώφυλλο.





Δείτε προσοχή στη λεπτομέρεια! Το δέσιμο του τετραδίου...


Η Δέσποινα υποσχέθηκε να μας κάνει ένα βήμα προς βήμα μάθημα και για το πώς θα φτιάξουμε το παρακάτω υπέροχο στεφανάκι.



Να τη χαίρεσαι την μπεμπούλα σου, Δέσποινα, είναι μια κούκλα!! Με το καλό να γίνει ο γάμος και η βάφτιση! Ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες κατασκευές που μας έστειλες!

Αν διστάζετε να φτιάξετε το βιβλίο ευχών μόνες σας, τολμήστε το! Στο κάτω κάτω, αν δε σας πετύχει, δε χρειάζεται να το μάθει κανείς! χιχι
Πάντως, το θεωρώ πολύ δύσκολο να αποτύχει, καθώς η κάθε μια το φτιάχνει με τα υλικά της αρεσκείας της και με μπόλικο μεράκι και αγάπη.....είναι δυνατόν να μην είναι όμορφο;; 

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να διακοσμήσετε ένα μεγάλο τετράδιο. Μπορείτε όμως να φτιάξετε από την αρχή και μάλιστα στις διαστάσεις που θέλετε το δικό σας βιβλίο ευχών, με χαρτονάκια που θα αγοράσετε έτοιμα, κομμένα από ένα χαρτοπωλείο. Δείτε εδώ  και εδώ για τις οδηγίες τα δύο άλμπουμ που έφτιαξα για το γάμο του αδελφού μου, θα μπορούσαν άνετα να λειτουργήσουν και σαν βιβλία ευχών. 

Καλό βράδυ σε όλους!


10 σχόλια:

Rena είπε...

Πολύ έξυπνο να βάλει τα αρχικά τους αντί για κεφάλια,μπράβο Δέσποινα!!!!!!

Ελένη είπε...

Πολύ χαριτωμένο το στεφανάκι!

Ανώνυμος είπε...

τελειο βασω λαρισα

Lefki είπε...

Συγχαρητήρια στη Δέσποινα!!! Υπέροχο έγινε και οι οδηγίες πολύ κατατοπιστικές. Με το καλό να γίνει ο γάμος και η βάφτιση. Περιμένουμε τις οδηγίες για το γλυκό στεφανάκι.

Heaven Creations είπε...

Μπραβο πρωκαταβολικα στη Δεσποινα για την ιδεα της αλλα και για το αποτελεσμα!!!

eleni είπε...

Πολύ όμορφη και,όπως λες,οικονομική ιδέα!
Το στεφανάκι υπέροχο,θα περιμένουμε οδηγίες.
Φιλιά!

Summertime Blues είπε...

κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.
πάντως αν συνεχιζεις να κανεις χρηση της παλιας εγγράφεσαι στα στατιστικα ποσοστά των χρηστων της γκουγκλ που την χρησιμοποιούν.

Demi είπε...

Ανεραίδα μου ευχομαι να είσαι καλά! μπράβο στην Δέσποινα που εφτιαξε τόσο όμορφα πράγματα!!!τέλειο το βιβλιο ευχων και το στεφανάκι!!Να ζήσουν ευτυχισμένοι και να χαίρονται το παιδακι τους!

Pepi είπε...

Πολύ καλόγουστες δημιουργίες! Μπράβο!

Φωτογράφος γάμου είπε...

Πολύ ωραίες δουλειές! Συγχαρητήρια!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails