14.1.13

Μια ροζ πανέμορφη πεταλουδοβάφτιση!

Η Αθηνά έχει μια μικρή μπεμπούλα 11 μηνών. Πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί μου για να μου στείλει φωτογραφίες από τα προσκλητήρια και τη διακόσμηση που επιμελήθηκε για τη βάφτιση της μικρής της.... για να προσφέρει και η ίδια, όπως λέει, μερικές ιδέες στις μαμάδες που βρίσκονται στη φάση προετοιμασίας της βάφτισης των παιδιών τους.

Το θέμα που επέλεξε είναι ιδανικό για ένα κοριτσάκι: η πεταλούδα. Άσε που μ' αυτό συνδυάζονται γλαστράκια, λουλούδια, ζουζούνια, μελισσούλες, ποτιστήρια κλπ., πράγματα δηλαδή που μπορείς εύκολα να βρεις σε πολλά χρώματα και να αξιοποιήσεις. Ιδανικό για μια ανοιξιάτικη βάφτιση, που μπορεί να συνδυαστεί με αληθινά γλαστράκια πάνω στα τραπέζια, βασιλικό για παράδειγμα και πολύχρωμες πεταλούδες από χαρτί πάνω στα φυλλαράκια του!

Οι περισσότερες κατασκευές της Αθηνάς έχουν γίνει με χαρτόνια και χαρτί γκοφρέ, με απλά δηλαδή υλικά που μπορεί κανείς να βρει παντού. Κι όμως το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό και όμορφο!!

Τα προσκλητήρια: πεταλουδίτσα με διπλά φτερά με το κειμενάκι σε κύλινδρο για σωματάκι.

Πεταλουδίτσες στηριγμένες σε ξυλάκια τοποθετημένες στο κέντρο του κάθε τραπεζιού.



Διακόσμηση χώρου με πεταλούδα και μπάλα από γκοφρέ χαρτί.

Το όνομα της νεοφώτιστης από ροζ και φούξια χαρτόνι στολίζει κατά μήκος το τραπέζι.

Εντυπωσιακό σε έντονο ροζ και λευκό το τραπέζι των ευχών. Οι μπαλίτσες αυτές από γκοφρέ χαρτί κάνουν πάντοτε εντύπωση και είναι και πανεύκολες (δείτε πώς φτιάχνονται σ' αυτό το βίντεο)

Αθηνά, να χαίρεσαι τη μικρή σου πάντοτε γερή και ευτυχισμένη!! Περιμένουμε τις δημιουργίες σου και για τα γενέθλιά της!!

14 σχόλια:

Funky Monkey είπε...

Μπράβο της, είναι πολύ όμορφα όλα και καλοφτιαγμένα! Να χαίρεται τη μικρούλα της!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση και τα όμορφα σχόλια και τις ευχές! Θέλω να πω ότι τα προσκλητήρια (περίπου 50) κόστισαν κάτω από 15€ και ο στολισμός περίπου 20€-αυτός ήταν και ο στόχος μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ως πρωτάρα φοβόμουν να ξοδέψω χωρίς να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Και πάλι ευχαριστώ!

Marie είπε...

Υπέροχα όλα!!!! Να χαίρεται το κοριτσάκι της!!!

Mariela είπε...

Είναι τόσο όμορφα, όλα... Μπράβο!!

Ξανθή είπε...

Μπράβο γιατί έτσι φαίνεται ότι το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα έξοδα και πολύ αγάπη και φαντασία για δικές σου δημιουργίες που θα τις θυμάσαι για πάντα!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

πολυ ομορφα ολα κ λουλουδενια κ παραμυθενια........τελεια βαφτιση..........μπραβο μαμα

Ελένη Φλογερά είπε...

Παραμυθένια διακόσμηση! Μπράβο στη μαμά.

GLYKES TRELES είπε...

KALHSPERA ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Fotini Crafthappy είπε...

Παραμυθένια βάφτιση πραγματικά ! Τελικά είσαι "Ανεράιδα" !!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφες ιδέες
Φιλάκια ...

Φιλία είπε...

Μπράβο στην Αθηνά.... Όλα πανέμορφα! Να τη χαίρεται!!!
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα πράγματα, απίστευτη φαντασία και δημιουργικότητα!Που μπορώ να βρω ροζ καρω και πουα χαρτόνι?Πες μου σε παρακαλώ γιατί ψάχνω στο ιντερνετ και δεν εχω βρει κάτι οικονομικό.Σ'ευχαριστώ

Ανεράιδα είπε...

Σε όλα τα μεγάλα χαρτοπωλεία υποθέτω ότι υπάρχει ροζ καρώ χαρτόνι.....ωραία χαρτιά και χαρτόνια έχει από ό,τι ξέρω η εταιρεία folia...

Ανώνυμος είπε...

Όντως ροζ καρώ βρήκα σε μεγάλο βιβλιοπωλείο - ροζ πουά πολύ δύσκολα. Μπορείς πάντως να κατεβάσεις ένα μοτίβο από το ιντερνετ (υπάρχουν σελίδες που μπορείς να αγοράσεις τέτοια μοτίβα) και να το εκτυπώσεις στον υπολογιστή σου-αν δε θες μεγάλη επιφάνεια, βέβαια...

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails