28.5.10

Δωράκια και ένα ευχαριστώ!

Θέλω πολύ καιρό τώρα να πω σε όλους/ες σας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 (συν 2 εντωμεταξύ) αναγνωστών θα το κάνω λοιπόν τώρα. Αρχικά σε  όλους όσους  με διαβάζουν, με επισκέπτονται καθημερινά, με ενθαρρύνουν με τα σχόλιά τους, με ευχαριστούν,  με στηρίζουν. Σε εκείνες τις κοπέλες που με εμπνέουν με τις καλλιτεχνικές, μαγειρικές, ζαχαροπλαστικές τους δημιουργίες ή με τα κείμενά τους.... Σ' εκείνες που με τίμησαν τοποθετώντας με από τα πρώτα μου βήματα ή αργότερα στα αγαπημένα τους ιστολόγια.....Σ' αυτές που, αν και δεν έχουν (ακόμα) μπλογκ μπαίνουν ανώνυμα και αφήνουν το σχόλιό τους....Σε όλους τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μου για να με ρωτήσουν κάτι ή να μου εκφράσουν τη γνώμη τους ή να μου που μια καλημέρα βρε αδελφέ...Τέλος, σε όλους αυτούς  που έχουν βρεθεί τυχαία ή μη στο ιστολόγιό μου ακόμα κι αν δεν αφήνουν σχόλιο (ξέρω ότι αν δεν έχεις μπει στο μπλογκοσύστημα, πολύ δύσκολα σχολιάζεις-το ίδιο έκανα κι εγώ άλλωστε πριν να δημιουργήσω λογαριασμό)...

Να 'ναι καλά το Google Analytics, μπορώ να καταλάβω από τις επισκέψεις, από την ώρα στον ιστότοπο και από τις σελίδες που επισκέφτηκε ο καθένας αν βρήκε κάτι να τον εκφράζει... Και πραγματικά ενθουσιάζομαι όταν βλέπω μερικές φορές ότι άνθρωποι μπαίνουν τυχαία ψάχνοντας κάτι στο Google και μένουν ακόμα και 2 ώρες, επισκεπτόμενοι μέχρι και 80 (!!) σελίδες! Αυτό μου δείχνει ότι σε κάποιους χρησιμεύουν όλα αυτά που γράφω και δε σας κρύβω ότι μ' αυτόν τον τρόπο εκπληρώνω κι εγώ μια υποχρέωση που νιώθω ότι έχω, καθώς όλα αυτά που μεταφέρω τα έμαθα αποκλειστικά από το διαδίκτυο... από τα κορίτσια στο φόρουμ του art & hobby (όπως την Ειρήνη Σ και τη Σταυρούλα που έχουν και μπλογκ) κι από διάφορα blogs και sites ελληνικά ή του εξωτερικού.

Για να σας εκφράσω λοιπόν και έμπρακτα τις ευχαριστίες μου έχω ετοιμάσει κάποια πραγματάκια για να σας χαρίσω ύστερα από κλήρωση. Για να πάρετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν εδώ την ανάρτηση. Αν θέλετε, μπορείτε να απαντήσετε και στην εξής ερώτηση: ποια α;νάρτηση  σας άρεσε περισσότερο ή σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση; Προσπαθήστε να απαντήσετε από μνήμης χωρίς να ανατρέξετε σε προηγούμενες αναρτήσεις, νομίζω έτσι θα είναι πιο αυθόρμητο και πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα!

Παρακάτω βλέπετε τι μπορείτε να κερδίσετε:
  1. Ένα χειροποίητο τετράδιο συνταγών (ή ό,τι άλλο θέλετε). Αποτελείται από 30 περίπου σελίδες, 18 από χαρτόνι κάνσον εκρού και 12 από χαρτί κίτρινο. Τα εξώφυλλα είναι από χαρτόνι ντυμένο με χαρτί με μοτίβο και η σελιδοποίηση έχει γίνει με τρυπούλες και κορδελίτσα περασμένη μέσα σε αυτές. Θα σας δείξω αναλυτικά πώς το έφτιαξα σε μερικές μέρες. Τα λουλουδάκια στο εξώφυλλο είναι φτιαγμένα με τον τρόπο που περιγράφεται σε προηγούμενη ανάρτηση.



2. Ένα καδράκι 25 επί 30 εκατοστά ζωγραφισμένο με ακρυλικά χρώματα. Στο πλάι έχει κολλημένη κορδέλα και κρεμιέται από κορδελίτσα που καταλήγει σε φιόγκο.

3. Το καδράκι με τη νεραϊδούλα της προηγούμενης ανάρτησης.
4. Το καδράκι για τη φιλία (18 επί 23 εκατοστά) με ζωγραφική και τεχνική της χαρτοπετσέτας.

Ελπίζω να σας αρέσουν!! Ήθελα -συμβολικά- να τα έχω φτιάξει εγώ, γι' αυτό επέλεξα τα συγκεκριμένα...

Αφήνετε λοιπόν το σχόλιo ή την απάντησή σας σε αυτήν εδώ την ανάρτηση από σήμερα και για μία εβδομάδα, μέχρι δηλαδή το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2010. Η κλήρωση θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, καλή επιτυχία σε όλους!!

40 σχόλια:

Rena είπε...

Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου Ανεράιδα!
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το παιδικό δωμάτιο δεν χόρταινα να το βλέπω!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ανεράϊδα, δεν σχολιάζω για να κερδίσω, δεν μ ενδιαφέρει άμεσα.
Θέλω όμως να σου στείλω τις πιο ειλικρινείς & εγκάρδιες ευχές να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να συνεχίσεις με αμείωτη διάθεση να μας προτείνεις λύσεις,να κάνεις προτάσεις, να μας δείχνεις δημιουργίες σου, να μας διδάσκεις και να μας εμπνέεις. Οπως γνωρίζεις απο τα στατιστικά σου (& οχι μόνο) είμαι απο τις φανατικές αναγνώστριές σου και είσαι μία απο τους ανθρώπους που μου έδωσε το έναυσμα (εν αγνοία σου) να ξεκινήσω την περιπέτεια του blog και των δημιουργιών.
Με τιμάς με τις επισκέψεις σου και τα σχόλιά σου στις αναρτήσεις μου κι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ και μου αρκεί.
Να σαι καλά να εμπνέεσαι και να μας εμπνέεις!
Μαζί με τις ευχές σου στέλνω την αγάπη και τον θαυμασμό μου.

Ξανθή είπε...

Ανεράιδα από την αρχή που σε ανακάλυψα μου άρεσε το όνομα που παρουσιάζεσαι θυμάσαι που σε ρώτησα αν είναι και το βαπτιστικό σου;;
Τα δώρα σου όλα εξαιρετικά αλλά το μεγαλύτερο δώρο σου η παρουσία σου στη γειτονιά με τις καταπληκτικές ιδέες σου, οι οποίες δίνουν έναυσμα για δημιουργία χωρίς πολλά έξοδα αλλά με μεράκι και αγάπη.
Σου εύχομαι αυτό το μεράκι σου να μη σβήσει ποτέ να χαίρεσαι την οικογένεια σου, που πρέπει να είναι υπερήφανοι που σε έχουν κοντά τους.

eleni είπε...

Tι γενναιόδωρο κορίτσι είσαι!Εύχομαι χιλιάδες δημιουργικές αναρτήσεις με όμορφες κατασκευές από τα χεράκια σου!
Παρομοίως, δεν σχολιάζω για τα δώρα,που μ΄αρέσουν βέβαια,αλλά επειδή βλέπω πολύ μεράκι κι αγάπη για όλα όσα φτιάχνεις.Σ΄ανακάλυψα μέσα από blogs φίλων,να σου πω δε θυμάμαι ποιο.
Πολλά μου αρέσουν,τι να διαλέξω,ας μείνω στο δωμάτιο των νεράιδων σου-εντυπωσιάστηκα από όλα που δημιούργησες,βγαίνει η αγάπη που έβαλες σ΄αυτά!
Φιλάκια!

Εγώ γιατί δεν έχω τέτοιο-πώς το λένε;-να βλέπω τους επισκέπτες;Αααα,θα αγγαρέψω την κόρη μου να μου βάλει χιχι

marilise είπε...

αγαπημένη μου ειναι πολυ συγκινητική η χειρονομία και τα λόγια σου .Τ ι να πω αφου το λέω κλαι το ξαναλέω συνέχεια ....ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ............. νεραιδένια ..... μαγική
Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο άμεση και τόσο φιλική !!!!!

Φωτεινή είπε...

Να'μαι κι εγώ! Αφού έφτασαν και πέρασαν τους 100, μένει να τους 1000άσεις τους αναγνώστες σου Ανεράιδα! Εμένα μου έχει μείνει περισσότερο ο στολισμός της βάφτισης που έκανες. (Περίμενες να ακούσεις κάτι άλλο από εμένα?). Το υπέροχο ροζ δωμάτιο που θα ήθελα να είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρή, τα απίστευτα καδράκια που ζωγραφίζεις και φυσικά οι ιδέες για διακόσμηση με πολύ φθηνά υλικά(η πρόκληση των 5ευρώ αν θυμάμαι καλά). Γενικά δεν υπάρχει καινούργια ανάρτησή σου που να μην την επισκεφτώ μόλις την δω! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να δημιουργείς γι' αυτούς που αγαπάς!

Μarion, είπε...

Σου εύχομαι και στους 1000 αναγνώστες και πάλι να το γιορτάζεις.
Εγώ είμαι καινουρια στο σπιτάκι σου - επισήμως...γιατί ανεπίσημα σε διάβαζα απο πιο πριν γραφτώ στο blog σου.

Οι ιδέες σου είναι όλες πολύ καλές, ψαγμένες, πρωτότυπες και με φαντασία.

Λοιπόν εγώ θα πως πως μου άρεσε η ανάρτηση με το παιδικό δωμάτιο που είναι η πιο πρόσφατη, γιατί έμοιαζε σαν να ηταν απο κάποιο περιοδικό διακόσμησης.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ΄να μας δίνεις πολλές νεραϊδένιες δημιουργίες

Καλό σκ

Demi είπε...

Συγχαρητήρια για τους 100 αναγνώστες σου ευχομαι να τους χιλιάσεις και όλοι να χαιρόμαστε βλεποντας τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!Εγώ εχω ξεχωρίσει πρωτα τις μπομπονιέρες και το στολισμό βαφτισης αφου τα ειχα πρωτοδει στο art & hobby... φυσικά ειναι τόσο λαμπέρες και εκπληκτικά φτιαγμένες που δεν φευγουν απο την μνήμη ...Δευτερο λατρευω το νεραιδένιο ,παραμυθένιο και καταπληκτικά διαμορφωμένο παιδικό δωματιο των κοριτσιων σου!!Μπράβο για όλα και σε ευχαριστώ για τις ιδέες που μας χαριζεις! Φιλιά ΝΤΕΜΙ

Eva είπε...

Συγχαρητήρια για τις τόσο όμορφες και κατασκευές σου, που κατά καιρούς έχω θαυμάσει!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ ομορφα οσα φτιαχνεις,ειναι εντυπωσιακο οτι εξηγεις κ τον τροπο! μ ενθουσιαζουν τοσο ,που με παρακινησες ν αρχισω να φτιαχνω πραγματα! μπραβο σου!
xrisaki7@yahoo.com

Λαμπρινή είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΑΙΔΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΕΣ (ΜΑ ΟΛΕΣ) ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ Μ'ΕΝΑ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΧΑΡΗ ΣΕ Σ'ΕΝΑ!!!

Σοφία είπε...

Αυτο που θυμαμαι περισσοτερο απο ολα ειναι το παιδικο δωματιο των κοριτσιων.Ολοκληρο,οχι κατι συγκεκριμενο.Φανερωνει την αγαπη σου για τα παιδια σου σε συνδυασμο με την αγαπη για δημιουργια...

Ευχαριστουμε για την ευκαρια!!!

Φιλικα
Σοφια απο το www.crafts-and-me.blogspot.com

Lena είπε...

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για τους 100 + αναγνωστες σου!!Με το καλο να γινουν 1000 +!!
Δεν σε ηξερα πολυ καιρο πριν οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι μου αρεσε το παιδικο σας δωματιο!!! Ο συνδιασμος των επιπλων και των χρωματων!Ολα απο ... χερι!και τι χερι,της γλυκειας μαμας!
Να εισαι παντα δημιουργικη και γενναιοδωρη!
Πολλα φιλια,Λενα

Ειρηνη Σ είπε...

Α!!!!νεραιδα μου καλη, ξερεις ολοι στην ζωη κατι δίνουμε ,κατι παίρνουμε
απο εμενα εμαθες κατι μηδαμινό -που και εγω το πηρα απο αλλους -
απο εσενα εκτως απο τις φοβερές ιδεες πηρα την εμπιστοσύνη σου που για μενα ειναι ΜΕΓΑΛΟ δώρο. σ ευχαρηστω γιαυτο
ολα οτι δημιουργείς ειναι φτιαγμένα με ΑΓΑΠΗ και γιαυτο αρεσουν σε ολους.
ευχομαι να εισαι παντα τοσο δημιουργικη και ευτυχια στην οικογενεια σου

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τα ψηφιζω ολα!!!!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Δεν έχει μείνει κάτι να πω..με έχουν καλύψει...Συγχαρητήρια όμως οφείλω να σου δώσω, είσαι πηγή έμπνευσης!! Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάτι..κάθε τι που έχεις φτιάξει είναι ξεχωριστό

NANTIA είπε...

Ανεράιδα μου καλή, θυμάμαι όταν ανακάλυψα το "σπιτικό" σου, το διάβασα μονορούφι! Μπήκα για λίγο και...κόλλησα! Το ίδιο φαντάζομαι νιώθουν και όλοι οι αναγνώστες σου και μη! Ασχέτως των δώρων, εύχομαι πάντα να μας δίνεις υπέροχες ιδέες!!!
Αγαπώ την παπουτσοθήκη από Lidl κι εκείνη τη γλυκιά καρεκλίτσα με το ροζ μαξιλαράκι, που σίγουρα θα κάνω!!!

Να'σαι γερή και δημιουργική!

Magda^_^ είπε...

Mπράααααβο!!!! είμαι σίγουρη ότι οι αναγνώστες θα φτάσουν τους 1000 σε λίγο καιρό!!Στάνταρ πράγματα!
Εγώ θέλω να πω ότι κάθε φορά που βλέπω νέα ανάρτηση εδώ,πάντα τρέχω να δω τι καλούδια υπάρχουν,ασχετα που δεν αφήνω πάντα σχόλιο!!
Το μπλογκ αυτό είναι καταπληκτικό,φανταστικό απίθανο,ονειρεμένο! Μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει αναλυτικές οδηγίες και οι κατασκεύες είναι οι πιο πολλές εύκολες και σε προκαλούν τα τις δοκιμάσεις!!
Προσωπικά,μόλις είδα την ερώτηση σου ποια ανάρτηση μας άρεσε πιο πολύ,αμλεσως σκέφτηκα το δώματιο-ροζ βασίλειο:))Γιατί ήταν κάτι το ανεπανάληπτο κατάτη γνώμη μου!Αλλά εκτός από αυτό αποφάσισα ότι μου αρέσουν πολύ και οι αναρτήσεις που αφορούν φαγώσιμα γιατί συνδιάζουν μαγειρική και φαντασία(ειδικά οι τούρτες!Απίστευτες!)
Αυτά λοιπόν από μένα!α!Και τα δωράκια πολύ μαρέσουν,θα ήθελα να κερδίσω ένα για το δω από κοντά!!!:))))
Φιλάκιαααααααα<3

Lila Xagorari είπε...

Κάθε φορά που σε επισκέπτομαι βρίσκω κάτι ενδιαφέρον να διαβάσω, οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω, οι 100 εύχομαι σύντομα να γίνουν 1000!!
Καλημέρα!

Αγγελίκη Αναστασοπούλου είπε...

Ανεράιδα δηλώνω φανατική θαυμάστρια σου! Σε θεωρώ ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο. Oλές σου οι ιδέες είναι θαυμάσιες!!
Ευχομαι οι αναγνώστες σου σύντομα να φτάσουν τους 1000!!!!

simonmad είπε...

Εγώ σε ανακάλυψα μέσω art & hobby και παρακολουθώ το blog σου λιγότερο από μια βδομάδα. Ασχολούμαι με κατασκευές τα τελευταία χρόνια και μου αρέσει να βρίσκω νέες ιδέες. Εντυπωσιάστηκα από τα φωτιστικά με σπάγκο που έχεις αναρτήσει στην ενότητα "Διακόσμηση" κι έφτιαξα μάλιστα ένα κι εγώ. Άφησα χθες σχόλιο στη σχετική ενότητα. Είναι πολύ όμορφο τώρα που το κρεμάσαμε και εξαιρετικά οικονομικό στην κατασκευή του. Σ' ευχαριστώ πολύ για την ιδέα! Συνέχισε έτσι!!!

Unknown είπε...

Εγώ πάλι σε ανακάλυψα μέσω google-friend προφανώς ως αναγνώστρια σε κάποιο άλλο ιστολόγιο. Ειλικρινά θεωρώ οτι τα έργα σου είναι αξιοθαύμαστα και φυσικά θυμαμαι τα καδράκια σου μιας και όπως ήδη σου έγραψα μου έδωσες έμπνευση για την βάφτιση του μικρού μου.
Σου δίνω τα συγχαρητήρια μου και σου εύχομαι η πηγή της εμπνευσής σου να μη σταματήσει ποτέ.

lenia είπε...

Ανεράιδα εγώ δεν θυμάμαι πώς σε ανακάλυψα αλλά δηλώνω κι εγώ φανατική θαυμάστριά σου!! Μου αρέσουν όλες οι δημιουργίες σου αλλά τρελάθηκα με τις μεταμορφώσεις στα έπιπλα - ιδιαίτερα οι λεπτομέρειες στα πόμολα! τις βρήκα πανέξυπνες - και οι κατασκευές για τα κοσμήματα - καδράκι για σκουλαρίκια και εκείνο το κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο σωμα απο φελιζολ για τα κολιε!! τέλεια δουλειά, μπράβο σου!!

Lefki είπε...

Ως μητέρα κι εγώ δύο κοριτσιών, νιώθω ένα περίεργο δέσιμο μαζί σου. Δε θυμάμαι πως σε ανακάλυψα αλλά πλέον καθημερινό μου μέλημα είναι μία τουλάχιστον επίσκεψη στο μπλογκ σου. Μου αρέσουν όλα όσα έχεις φτιάξει αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τη μεταμόρφωση της καρέκλας. Έγινε εκπληκτική!

ChristinaD είπε...

Ανεράιδα μπράβο!! Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!είμαι κι εγώ μία από τις θαυμαστριές σου,και σε παρακολουθώ συνέχεια. όλες οι αναρτήσεις σου είναι μοναδικές!!

marilia είπε...

Το μπλογκ σου είναι θαυμάσιο, γλυκό και τρυφερό και η διάθεσή σου να μοιραστείς πράγματα και τεχνικές συγκινητική. Και άλλα μπλογκς υπάρχουν με παρόμοιο περιεχόμενο, αλλά, ειλικρινά, εδώ δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει ίχνος έπαρσης, πράγμα πολύ σημαντικό για τα δικά μου κριτήρια.
Εύχομαι από καρδιάς πολλές πολλές και υπέροχες δημιουργίες, πολλούς πολλούς πειραματισμούς με αυτά τα αποτελέσματα και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς!
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, θεωρώ μάλλον το καδράκι με τη φιλία μια υπέροχη κατασκευή! Μου 'δωσες ιδέα να πειραματιστώ και η ίδια. :)

Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις
Μαριλία

sweet dreams είπε...

Καλα κοπελα μου μας εχεις καταπληξει!τι αλλο να πω το ενα σου δημιουργημα ειναι πιο ωραιο απο το αλλο,συνεχισε....

Elina είπε...

Λοιπόν όλα όσα έχεις αναρτήσει από τότε που σε "ανακάλυψα" μου έχουν αρέσει και τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Θυμάμαι ιδιαίτερα την ξύλινη καρέκλα που μεταποίησες και επίσης εναν καθρέφτη ψηφιδωτο! Ήταν πανέμορφα!
Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να σαι παντα τόσο δημιουργική και inspirational...!

painter είπε...

Γλυκιά Ανεραιδούλα, συγχαρητήρια για τους 100 αναγνώστες, σου εύχομαι πολύ σύντομα να τους χιλιασεις... δεν θα αργήσεις μου φαίνεται...

Όσο για τις αναρτήσεις σου, η μία είναι καλύτερη απ' την άλλη. Ωστόσο εγώ ξεχωρίζω τα σπιτάκια που είχες φτιάξει για τη βάφτιση της νεραιδούλας σου και φυσικά το νεραιδένιο υπνοδωμάτιο...

Ευχαριστούμε πολύ που τα μοιράζεσαι μαζί μας.
Καλό βράδυ!!!

apinkdreamer είπε...

αχ!!!!!οπου δω εγω τετραδιο τρεχω!!!!λοιπον, νομιζω εχω 2 αγαπημενες αναρτησεις! το ροζ δωματιο που εφτιαξες και θα ερθω μια νυχτα να κοιμηθω και τοτε που εβαλες ενα βιντεο με το πως να φτιαξεις χαρτινα τριανταφυλλακια!!!
φιλια πολλα κι ελπιζω να κερδισω - τρελαινομαι για δωρακια!!!

Asteri (Maria) είπε...

Να'μαι κι εγώ :))))
Είσαι πολύ γλυκειά !!
Να τους χιλιάσεις !
Να πω ότι μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου για το νεραιδοδωμάτιο και η μεταμόρφωση της καρέκλας.
Πολλά πολλά φιλάκια

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλημέρα!! Τι να πω εγω τώρα;;; Τα έχουν πει όλα!! Απλά θα αναφέρω πως αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα και που με την δημιουργία σου, την φαντασία σου και την υπομονή σου μας δείχνεις τόσο μονάδικά καλούδια! Να είσαι πάντα καλά και να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή με την οικογένειά σου!! Φιλιά πολλά!!

aggeliki_strange είπε...

Πραγματικά όλες οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες!!!Μπράβο, συνέχισε έτσι!!!φιλάκιαααα

Florendia είπε...

Εμείς ευχαριστούμε! Θυμάμαι μια συρταριέρα που είχες βάψει και μου άρεσε πάρα πολύ...

ΕΙΡΗΝΗ είπε...

συγχαρητήρια για όλα όσα καταφέρνρεις, έχω και εγω πάθοσ με τις νεραιδες και με τρελανε το όνομα σου. Αρχισα να σε παρακολουθώ όταν ετοίμαζα τη βά[τιση της δικής μου νεράιδας και ξετρελάθηκα με το νεραιδόκοσμο. στην πορεία μου άρεσαν πολύ οι αναρτήσεις γι ατο παιδικό δωμάτιο BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mato είπε...

κι εμενα μου εχουν μεινει οι δημιουργιες σου για παιδικα δωματια και αλλα παιδικα αντικειμενα!να μας χιλιασεις εμας τους αναγνωστες σου που χαιρομαστε με το μλπογκ σου και μας δινεις τοοοοοοοοοοοσες πολλλες ιδεες!!!!

val είπε...

το τετράδιο των συνταγών είναι πολύ ιδιαίτερο.Να γίνουν χιλιάδες οι αναγνώστες σου και να δημιουργείς πάντα με αυθορμητισμό και ενθουσιασμό.Νομίζω έχεις παιδική ψυχή.

Αννα είπε...

Κοπελα μου να τους χιλιασεις τους αναγνωστες σου...Να εισαι καλα να γραφεις και να μας δινεις και εμας ιδεες...Ευχομαι παντα να εχεις εμπνευση για νεες δημιουργιες....

Αυτο που θυμαμαι ετσι με μια σκεψη ειναι το δωματιο των παιδιων και το καδρακι με την τεχνικη της χαρτοπετσετας!!!

marilise είπε...

καλό μήνα αγαπημένη , σήμερα είχα λίγο περισσότερο χρόνο και άρχισα ξανά τους blog περιπάτους μου και σιγά και να μην σε επισκεπτόμουν . Διάβασα τα σχόλια των κοριτσιών και τις προτιμήσεις τους και αναρωτιόμουν πέρα απο το νεραιδοδωμάτιο πόσες ακόμη αναρτήσεις σου με μαγεύουν . ΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΣ .Σε πρωτογνώρισα με την βάπτιση , χάζεβα τις μοναδικές κατασκευές σου και μεταλλάξεις με το κορυφαίο bow holder , τα πινακάκια , τα πόμολα τις κρεμάστρες και την μοναδική μαγειρική σου . Ναι δεν μπορώ να ξεχωρίσω λυπάμαι είνια όλα υπέροχα ,ομολογώ αν περάσει μέρα και δεν δω ανάρτηση σου προβληματίζομαι . Είσαι αξιαγάπητη !!!!!

Μαιρη είπε...

Εύχομαι να αυξάνονται οι αναγνώστες σου συνεχώς!!!
Ένα μεγάλο μπράβο για όλα αυτά που φτιάχνεις!! Για όλες τις όμορφες κ πρωτότυπες ιδέες σου!! Συνέχισε να μας εκπλήσεις!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails